Zi de zi, noi ne ghidam dupa 3 principii:
Fii tu in varianta ta cea mai buna! Implica-te si diferentiaza-te!
Distreaza-te!
Cerinte:
Studii medii finalizate, studiile superioare
absolvite constituie un avantaj;
Minim 1 an experienta profesionala anterioara
relevanta;
Comunicare eficienta si adaptabilitate;
Capacitatea de a lucra in echipa;
Amabilitate si orientare catre clienti si echipa;
Rezistenta la stres si flexibilitate;
Organizare si orientare catre rezultate;
Implicare si responsabilitate.
Descrierea jobului
Ce trebuie sa faci:
Creezi un mediu de lucru constructiv, coordonezi si
distribui membrii echipei eficient in restaurant;
Oferi instruire, suport si feedback membrilor
echipei, lucrand alaturi de ei in restaurant;
Te asiguri ca standardele de calitate si procedurile
de lucru sunt respectate;
Te implici in selectia candidatilor si le asiguri o
buna integrare in echipa;
Identifici si dezvolti angajatii cu potential,
oferindu-le suport teoretic si practic;
Gestionezi materia prima, plasezi comenzile,
verifici calitatea produselor si participi la inventare;
Gestionezi eficient solicitarile si sesizarile
venite din partea clientilor;
Te asiguri ca indicatorii de performanta sunt indepliniti.
Ce iti oferim:
Venit NET #pebune de la 4800 lei (include
salariul net, tichetele de masa, prima de implicare activa, decont
transport public si bonusul de performanta, din a treia luna de
colaborare, conform criteriilor de acordare);
Program de lucru variat si flexibil, in 2 sau 3
schimburi, in functie de tipul de restaurant alocat;
Bonus vechime 1 an in companie - 50% din salariu
net;
Bonusuri acordate in functie de performanta
restaurantului;
Traininguri gratuite pentru dezvoltare personala si
profesionala;
Siguranta unui loc de munca stabil, pe perioada
nedeterminata.