Mobile menu
Profile
Educație, Training și Formare
Iași
Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași

Te întrebi cum ar putea o universitate să te ajute la un târg de cariere digital? Sau poate... pur și simplu, la un târg de cariere?

Ei bine, te-ar putea ajuta în două feluri:

  1. Prin a te consilia în legătură cu opțiunile tale de carieră
  2. Prin a-ți prezenta oferta programelor de studiu de licență sau master din UAIC prin care te-ai putea specializa într-un domeniu care te pasionează.

Așadar, dacă vrei să discuți despre viitorul tău în carieră, despre CV-ul tău sau dacă ești curios în legătură cu programele de licență sau master la care te-ai putea înscrie, te așteptăm online, pe chat-ul paginii noastre sau caută-ne pe una dintre adresele de mai jos:

  • E-mail: servicii.studenti@uaic.ro
  • Facebook: www.facebook.com/servicii.studentiUAIC
  • Instagram: www.instagram.com/servicii.studentiuaic

Serviciul pentru Studenți și Absolvenți


Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi este cea mai veche instituţie de învăţământ superior din România continuând, din anul 1860, o tradiţie a excelenţei şi inovaţiei în educaţie şi cercetare. Cu peste 24.000 de studenţi şi peste 700 de cadre didactice, universitatea se bucură de un important prestigiu la nivel naţional şi internaţional, având colaborări cu peste 500 de universități din străinătate. Odată cu adoptarea procesului Bologna, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a devenit prima instituţie de învăţământ superior din România centrată pe student.

UAIC din IAȘI

Cercetarea se desfăşoară la nivel de top, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” deţinând poziţia fruntaşă într-un clasament naţional al cercetării realizat pe baza standardelor internaţionale în anul 2007.

Prin iniţiative unice de stimulare a performanţelor în cercetare, de încurajare a unui model didactic interactiv şi creativ şi de atragere a celor mai valoroşi tineri în viaţa academică, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” se angajează să vizeze excelenţa în orice activitate.