Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Zalău
Tenaris Silcotub

Tenaris este lider global în producția și furnizarea de produse tubulare și servicii utilizate în activități de foraj, echipare a sondei și exploatare a petrolului și gazelor, transportul petrolului și gazelor, în sectorul energetic și petrochimie, aplicații industriale și auto-moto specializate și este prezent în peste 30 de țări din întreaga lume.


TenarisSilcotub în România a demarat un program amplu de investiții în noi capacități de producție și tehnologii de ultimă generație cu standarde exigente de calitate, siguranță și protecție a mediului și în dezvoltarea de noi produse și servicii cu valoare adăugată mare, care până în prezent însumează peste 500 de milioane USD.

Iată 10 motive pentru care să alegi Tenaris:

  1. Lider mondial în industria de profil. Poți lua parte la modelarea viitorului Tenaris și la consolidarea poziției de lider pe piață.
  2. Pentru noi, oamenii fac diferența. Vei fi parte dintr-o echipă de profesioniști unită în atingerea obiectivelor comune, dinamică, mereu deschisă la lucruri noi și care împărtășește cunoștințe. În plus, cu toții căutăm permanent soluții să ne facem treaba mai bine.
  3. Un loc de muncă sigur și cu grijă față de mediu. Siguranța oamenilor este prioritate zero pentru noi! Adoptăm modele și tehnologii pentru siguranța și sănătatea tuturor celor care lucrează pentru noi sau folosesc produsele noastre,  precum și soluții pentru a reduce impactul activităților noastre asupra mediului.
  4. Partener de încredere al comunității. Pornind de la convingerea că un proiect industrial de lungă durată înseamnă să creștem alături de comunitate, investim permanent în educație, sănătate și cultură.
  5. Un loc unde îți poți valorifica pe deplin potențialul. Știm cât este de important să îți oferim șansa de a învăța și a dezvolta noi abilități în diferite poziții și domenii de activitate.
  6. Diferențele ne fac mai puternici. Suntem o echipă în care diversitatea este la ea acasă. Indiferent de gen, vârstă, naționalitate și cultură, suntem uniți în angajamentul nostru față de excelență.
  7.  Învățarea la rang de artă. La noi poți face schimburi de cunoștințe, experiență și bune practici cu colegi din toate colțurile lumii.
  8. Răsplătim performanța. Promovăm oamenii pe baza performanței lor, a experienței, aptitudinilor, abilităților interpersonale și angajamentului față de ceea ce fac.
  9. Compensații competitive. Pachetul de compensații oferit de noi este poziționat competitiv în fiecare piață în care activăm.
  10. Privim spre viitor. Investim continuu în fabricile și centrele noastre de servicii, în cercetare legată de îmbunătățirea proceselor și dezvoltarea de noi produse și în dezvoltarea oamenilor. Sustenabilitatea este un angajament al nostru pe termen lung și punem accent pe aceste aspecte în toate activitățile noastre.

Dacă vrei să afli mai multe despre noi, poți răsfoi secțiunea de noutăți, site-ul nostru Tenaris.com sau ne poți urmări pe Facebook și Instagram.