Mobile menu
Profile
Alimentară
Chisinau
ROGOB

FPC Rogob SRL a fost fondată în 1997 şi renovată în anul 2013.

Fabrica este situată in comuna Goianul Nou, şi ocupă o suprafaţă de 5.000 m², fiind proiectată de experţi de peste hotare şi utilată cu cel mai performant utiliaj din industrie, achizitionat de la liderii mondiali in producerea de echipament pentru producerea de mezeluri precum ar fi: Handtman, Seydelmannm, Policlip, Ulma, MultiVaac, etc.

Condiţiile de muncă, care corespund tuturor normelor şi standardelor europene, au fost înalt apreciate de demnitarii europeni în cadrul vizitelor la întreprindere.

Având o capacitate de producere zilnică ce depăşeşte 50t produs finit, compania asigură cu mezeluri de calitate un număr ce depăşeşte cifra de 3500 unităţi comerciale din ţară precum şi propria reţea de magazine specializate din care la moment fac parte 31 magazine.

În 2018, Compania s-a lansat într-o nouă aventură cu iz japonez – sistemul de management KAIZEN, prin care ne propunem să implementăm un sistem inovator care ar asigura o performanță continuă, în armonie cu potențialul companiei și provocările mediului în care evoluează. Sistemul KAIZEN răspunde cu succes la acest obiectiv prin abordarea de îmbunătățire continuă a oamenilor, proceselor și sistemelor.

Astfel, ne propunem să devenim experți în Îmbunătățire continuă- competenți în lansarea și implementarea cu succes a îmbunătățirilor, care sunt integrate continuu în procesele de muncă.