Mobile menu
Profile

Video CV - servicii consiliere, coaching si training pentru realizarea unui Video CV

Poziții disponibile: 10 poziții
1973
0
PROJECT BASED
Consultanță
Bucuresti
remarkABIL.ro

Video CV

Codul de discount TDCREM10 iti ofera o reducere de 10% la utilizarea pana pe 15 Mai 2021 pe site-ul remarkabil.ro

Cauti un nou loc de munca? Vrei sa faci o schimbare de directie in cariera?  
Fa-ti un Video CV! Este o prezentare personala video ce poate fi atasata atat CV-ului traditional cat si contului tau LinkedIn. 
PERSONALIZEAZA-TI abordarea si DIFERENTIAZA-TE in fata angajatorului sau a recrutorului.

Cumparand un pachet Video CV vei avea parte de servicii profesionale de consiliere si orientare in cariera, coaching si training precum si de servicii de editare si design video. Cu ajutorul unui video CV, in maxim doua minute vei reusi sa ii prezinti angajatorului sau recrutorului PERSONALITATEA TA, lucru pe care un CV clasic nu i-l poate transmite.
Folosind o structura de discurs personalizata, ii vei putea transmite personal celui ce va vedea Video CVul tau, ce te face sa fii un angajat abil si care sunt ariile tale de expertiza in care abilitatile iti sunt recunoscute. 

Procesul de coaching, training si feedback prin care vei invata cum sa-ti faci Video CV-ul reprezinta, mai mult decat orice, un set de experiente de dezvoltare personala.

1. Discutam in detaliu despre tine si despre abilitatile tale, dar si despre experienta ta profesionala.
2. Inveti sa concepi un script scurt si la obiect, aflii despre diferite moduri de prezentare in fata camerei, dar si metode istete de inregistrare video.
3. Te filmezi folosind scriptul agreat. Ai nevoie doar de un telefon mobil sau de o tableta cu care sa te inregistrezi (poti sa-ti folosesti si laptopul).
4. Primesti feedback pe materialul video, nelimitat, atat cat este nevoie pana cand va fi gata de publicat 
5. Dupa ce va fi incarcat pe Youtube, tu nu ai decat sa-l atasezi contului tau LinkedIn si sa-l distribui catre recrutori sau catre angajatori

Video CV - servicii consiliere, coaching si training pentru realizarea unui Video CV
remarkABIL.ro

Alte evenimente