Mobile menu
Profile
Energie
Cluj-Napoca
MOL Romania

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că vrei să afli mai multe despre noi! Contează că ești aici. Viitorul tău începe acum!

La MOL România prețuim oamenii și căutăm la viitorii angajați, dincolo de competențele profesionale, și o bună potrivire culturală, o congruență în ce privește valorile companiei, respectiv: oameni, clienți, agilitate și asumarea responsabilității. 

MOL România, subsidiară a Grupului MOL, este una dintre cele mai importante companii petroliere de pe piața locală și deține o rețea de 253 de stații de servicii, 2 depozite de carburanți, la Giurgiu și Tileagd și un terminal LPG la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, un centru de afaceri la București, un sediu administrativ la Arad și un număr de aproximativ 260 de angajați proprii.  

MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de două ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România, în cadrul cercetării de piață QUDAL. MOL Go este aplicația pentru telefoane mobile creată pentru clienții MOL, care virtualizează cardul MultiBonus și oferă o serie de beneficii: localizarea rapidă a produselor și serviciilor comercializate în stațiile MOL, de la carburanți la spălătorie auto sau cafeaua Fresh Corner. 

MOL România este un partener de încredere al comunităților și se implică activ în viața acestora printr-o serie de programe de responsabilitate socială pe termen lung adresate sănătății, educației, sportului și protejării mediului. 

Suntem prezenți de peste 27 de ani pe piața locală, iar unul din elementele esențiale ale succesului nostru l-a reprezentat modul în care ne-am construit echipa. Compania noastră are la bază o strategie sustenabilă de creștere, dar mai ales o echipă de oameni profesioniști, dedicați și extrem de pasionați de ceea ce fac. Avem colegi din patru generații în echipă, de la Baby Boomers la generația Z, iar această diversitate ne face mai flexibili și pregătiți să ne adaptăm la schimbările care au loc în jurul nostru. 

Învățăm continuu unii de la ceilalți și creștem împreună, iar asta ne face mai puternici și mai pregătiți pentru viitor. 

Te așteptăm să ne cunoaștem! Împreună modelăm viitorul mobilității!