Mobile menu
Profile
Retail & FMCG
Chisinau
Linella


    Compania Linella a fost fondată pe 17 octombrie 2001, odată cu deschiderea primului magazin de tip servire la tejghea, în sectorul Ciocana. La momentul fondării compania avea 5 angajați, iar din 2001 până în prezent lucrurile au evoluat foarte mult, având acum angajate peste 5000 de persoane, care ne ajută zilnic în misiunea de a satisface cerințele cumpărătorilor noștri.
În 22 de ani, Linella a reușit să devină, cea mai mare rețea de magazine din țară, cu peste 160 de magazine pe tot teritoriul Republicii Moldova.
    Ne menținem dinamici și continuăm extinderea rețelei în întreaga țară, în special în regiunile unde știm că există potențial de dezvoltare. Prin investiţii permanente în tehnologii performante, utilaj de ultimă generație, cu o nouă idee de prezentare a mărfii, cu un spațiu mai bine compartimentat și mai apropiat de nevoile cumpărătorilor,  Linella continuă să se orienteze spre calitate, diversitate şi spre servire calitativă. Prin deschiderea magazinelor Linella ne dorim să fim cât mai aproape de clienţii noştri fideli, astfel încât să se bucure de inovaţiile şi ofertele noastre.
 
    Astăzi, când vorbim despre Linella, vorbim despre cea mai mare rețea națională din Republica Moldova, unul dintre supermarket-urile cu cel mai mare număr de angajați, astfel reușind să creăm în continuu noi locuri de muncă pe piață. Suntem pаsionаți de ceeа ce fаcem, responsаbili și prietenoși. Oаmenii sunt mereu în centrul аtenției, de аceeа аcordăm o importаnță deosebită аngаjаților noștri, punându-le lа dispoziție toаte resursele necesаre pentru cа ei să se dezvolte profesionаl în cаdrul compаniei.
    Hai și tu în echipa noastră!

 

  

 


Cariere