Mobile menu
Profile

Tehnician întreținere/ optimizare

Poziții disponibile: 6 poziții
321
0
FULL-TIME

Ești tehnician întreținere și optimizare pentru electronică și procese de fabricație interesat de o ofertă în Flensburg, Germania? 

 

Soluții inovatoare – Automotive – Industrie – Energii regenerabile – Sisteme „de ultimă generație”… Ești curios/ curioasă? Poate că această ofertă este exact pentru tine!

 

Pentru clientul nostru din Germania căutăm tehnicieni întreținere și optimizare pentru electronică și procese de fabricație.

 

Oferim o poziție într-un mediu de lucru dinamic, cu oportunități diverse de dezvoltare și o echipă motivată. Semikron Danfoss este cunoscută pentru atmosfera sa de lucru relaxată și prietenoasă. Facilitățile sunt „de ultimă generație” și programul implică o săptămână de 37,5 ore.

 

Sarcini de lucru:


- Activități de depanare și întreținere a componentelor electrice, hidraulice și pneumatice în conformitate cu specificațiile menționate;

- Responsabil(ă) pentru planificarea și efectuarea lucrărilor de întreținere în conformitate cu programul de întreținere actual;

- Planificarea și efectuarea calibrărilor, verificarea și curățarea  dispozitivelor, elaborarea de sugestii pentru optimizarea zonei de lucru;

 

Abilități profesionale:

 

- Pregătire într-un domeniu tehnic (electrician industrial, mecanic industrial sau inginer mecatronic - auto), bună înțelegere a proceselor de fabricație a ansamblurilor electronice, cunoștințe despre operarea și întreținerea sistemelor de automatizare și producție.

- Cunoștințe de programare PLC, precum și experiență în gestionarea bazelor de date SQL și SAP – reprezintă un avantaj;

- Un mod de lucru orientat către soluții, precum și abilitățile de lucru în echipă și de comunicare sunt de mare importanță pentru noi;

- Cunoașterea limbii engleze scrise și vorbite reprezintă un avantaj.

 

Dacă îți dorești să lucrezi în Flensburg ca tehnician întreținere și optimizare pentru electronică și procese de fabricație, așteptăm CV-ul tău!

Tehnician întreținere/ optimizare
JKS România
  • Germania
  • Europa
  • Strainatate
  • Flensburg

Alte evenimente