Mobile menu
Profile

Inginer specialist marcare - departament Wire Processing

Poziții disponibile: O poziție
307
0
FULL-TIME
Auto & Automotive
Târgu Mureș
Hirschmann Automotive TM

Cerinte, competente:

·         Studii Superioare Tehnice

·         Lb. Engleza – nivel avansat; Lb. Germana – constituie avantaj

·         Experienta minim 1 an in Inginerie

·         Cunostinte desen tehnic si compozitia materialelor                                        

·         Abilitatea de analiza              

·         Spirit de echipa                                                

·         Deprinderi de comunicare

·         Orientare spre rezultate                                  

·         Abilitati de organizare


Responsabilitati:

·       Responsabil în principal de realizarea specificatiilor pentru echipamentele de marcare laser, marcare, cerneala, termica, folie, validarea proceselor si echipamentelor de marcare, stabilirea parametrilor de process marcare, realizarea de teste pentru   procesul de marcare, realizarea instructiunior si procedurilor pentru procesul de marcare.

·         Realizeaza specificatii pentru tipuri noi de cablu/fir, conector in legatura cu marcarea fiind responsabil de validarea si realizarea protocoalelor de validare pentru procesul de marcare.

·         Determinarea sau elaborarea specificatiilor de process din aria de competenta.

·         Responsabil de procesul de marcare pe materialele plastic,cablu,metal sau alte compozitii de material utilizate in cadrul productiei in cadrul Hirschmann.

·         Este responsabil pentru procesul de marcarea industriala in fabricile globale, fiind persoana de contact pentru procesele si echipamentele de marcare.

·         Stabileste si mareste expertiza pentru cresterea cunostintelor de marcare din fabricile companiei. Realizeaza specificatii pentru echipamente din aria sa de responsabilitate, pentru validarea si implementarea lor in productia de serie.

·         Realizeaza si organizeaza validarea masinilor noi prin realizarea unui pre-acceptance (la furnizor) si end-acceptance (in locatia unde echipamentul va fi folosit in serie).  In cadrul validarii se asigura ca functionalitatea masinii este realizata conform   specificatiilor trimise catre furnizor si in conformitate cu cerintele clientilor, oferind rapoarte specifice in urma la pre-acceptance si end-acceptance


Beneficii:

      ·         Transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, bonuri cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, abonament medical, abonament la sala de sport, posibilități de dezvoltare profesionala.

Inginer specialist marcare - departament Wire Processing
Hirschmann Automotive TM
  • Târgu Mureș

Alte evenimente