Mobile menu
Profile
Auto & Automotive
Chișinău
DRÄXLMAIER

Grupul DRÄXLMAIER este furnizor internațional de automotive cu mai mult de 65 de fabrici în peste 20 țări. Fondată în Germania în 1958, compania are mai mult de 70.000 angajați la nivel mondial. Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului nostru economic. Este elementul de bază al strategiei să ne proiectăm afacerea și procesul de producție, cât și produsele, într-o manieră durabilă și astfel să mărim competitivitatea companiei pe termen lung.

Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare premium, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Combinația de competențe de bază în sisteme de interior, electrice, electronice și sisteme de stocare este unicală în industria de automotive. Prin urmare, compania acoperă întregul lanț de producție, de la idea inițială, prin proces de dezvoltare și producție și până la, în secvență, livrarea produselor pe liniile de asamblare ale producătorilor de automobile premium.

Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, Grupul DRÄXLMAIER, dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house. Aceasta include sisteme de cablaje de înaltă tensiune, sisteme de gestionare a sistemelor de stocare și distribuitori inteligenți de energie. DRÄXLMAIER lucrează asupra mobilității viitoare fără emisii de gaze prin soluția sistemelor de stocare de tensiune joasă și tensiune înaltă. Fiind un lider de piață pentru sistemele de interior în automobile de clasa premium, Grupul DRÄXLMAIER furnizează producătorilor iluminare ambientală, console centrale, panouri de uși și de instrumente, cât și module complete de uși și cockpit.

Fiind membrul Topului 100 de furnizori de automotive, printre clienții noștri renumiți se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche, VW, precum şi producătorii de automobile californiene extrem de inovatoare.

În calitate de inventator al cablajelor-specifice-clientului, DRÄXLMAIER astăzi reprezintă tehnologii și produse de trend în sistemele de conducere convenționale și alternative. Noi Creăm Caracter în interiorul unui autoturism. Grupul DRÄXLMAIER aplică în fiecare an pentru o serie de brevete – în special în domeniul conducerii autonome și al mobilității electrice. Cu soluții inovatoare și orientate către clienți, DRÄXLMAIER joacă un rol activ în formarea viitorului mobilității ca partener independent al industriei auto premium.

La DRÄXLMAIER Group ne concentrăm pe inițiativă și creativitate. Angajații noştri au libertatea de a gândi și acţiona într-o manieră antreprenorială. În același timp, îi încurajăm să contribuie în mod activ la succesul companiei prin sugestii de îmbunătățire. Fiind o companie de familie, acționăm întotdeauna în conformitate cu valorile noastre.

 

Compania oferă următoarele beneficii:

 
  • Alocație pentru prânz
  • Transport gratuit
  • Salariu motivant
  • Plată suplimentară pentru ore de seară/ noapte
  • Dezvoltarea carierei
  • Contract nelimitat
 

Oferim angajaților posibilitatea dezvoltării unei cariere într-o companie multinaţională, în condiţii de lucru la standarde europene. Punem accent pe un mediu de lucru plăcut şi pe colaborarea dintre colegi. În plus, compania investește în mod continuu în educația și formarea angajaților din momentul venirii la companie. Dacă vă place lucrul in echipă, apreciaţi independenţa şi siguranţa, şi vă pasionează domeniul automotive, atunci trebuie sa faceţi cunoştinţă cu DRÄXLMAIER Group la Targul de Cariere!

 

Cariere