Mobile menu
Profile
Retail & FMCG
Bucuresti
Auchan

Grupul Auchan, al 11-lea grup de distribuţie din lume, este prezent în 16 ţări şi are 330700 de colaboratori. Este organizat pe 5 mari divizii: hipermarketuri, supermarketuri, divizia imobiliară, banca (Oney Banca Accord) şi e-commerce, cărora li se adaugă alte activităţi şi direcţii de creştere. Viziunea Grupului Auchan este de a îmbunătăţi puterea de cumpărare şi calitatea vieţii unui număr cât mai mare de clienţi, alături de colaboratori responsabili, profesionişti, pasionaţi şi apreciaţi.

 

Primul hipermarket Auchan în România a fost deschis pe 7 noiembrie 2006 la București, în cartierul Titan. În următorii ani, alte 10 magazine și-au deschis porțile în cele mai mari orașe din România, propunând clienților un comerț bazat pe discountul generalizat – cu toate prețurile mici, o gamă vastă și pertinentă de produse de calitate și un confort excelent la cumparare. La data de 12 septembrie 2013, Auchan România a finalizat achiziția a 20 de magazine Real și a realizat transformarea lor în Auchan până la data de 11 aprilie 2014, în mai puțin de 6 luni de lucrări de remodelare.

 

Auchan România numără peste 11.000 angajați, ceea ce plasează compania in top 5 angajatori privați din România. În acest moment 33 de magazine Auchan din România își întâmpină clienții, zi de zi.

Valorile Auchan sunt încredere, împărtășire, progres.

 

Te invităm să faci parte din echipa Auchan România, unde poţi alege din cele peste 50 de meserii diferite, cu perspective de evoluţie. Înscrie-te pe www.auchan.ro la sectiunea Cariera sau  completează CV-ul tău si depune-l in urna special amenajata la Serviciul Clienti din orice magazin Auchan.

 

Vino şi tu in echipa noastră si beneficiază de o remuneraţie atractivă, stagii de formare, dezvoltare profesională alaturi de profesionişti!

Cariere