Mobile menu
Profile
Recrutare
Brașov
APT

Am pornit la drum în 1994 ca una dintre primele companii de servicii de resurse umane din România. De-a lungul anilor, am evoluat în mod natural și ne-am extins aria de servicii și de competență pentru a ține pasul cu provocările unui mediu de afaceri în continuă schimbare și pentru a satisface cerințele din ce în ce mai sofisticate ale clienților noștri.

Suntem mai mult decât un simplu furnizor de servicii de resurse umane. Ne-am diversificat portofoliul și vă mai punem la dispoziție alte două categorii de servicii: marketing și comunicare, precum și Software-as-a-Service, pentru a vă asigura maxima eficiență a proceselor de resurse umane și un net avantaj competitiv.

Cu o prezență de peste 20 de ani în industria românească de gestionare a capitalului uman, Grupul APT furnizează o gamă completă de servicii de resurse umane, designul și implementarea proiectelor de marketing & comunicare, și servicii SaaS. De ani buni, Grupul APT își menține poziția în topul agențiilor de consultanță în resurse umane din România.

Cariere