Mobile menu
Profile

PREGATIRE INTERVIU RECRUTARE

Poziții disponibile:
215
0
FULL-TIME

  • PACHETUL 4. PREGĂTIRE PENTRU INTERVIU

    Găsirea unui job este foarte dificilă. În consecinţă, pentru a fi sigur că ai cele mai bune şanse de partea ta, este esenţial să fii foarte bine pregătit pentru interviurile de angajare. În faza de dinainte de interviu nu uita că ai un avantaj foarte mare faţă de alte persoane din baza de date a companiei şi anume că ai fost chemat la interviu.

    Încearcă să fructifici acest avantaj. Nu uita ca prima impresie este cea mai importantă. Te vom învăţa câteva tehnici de care trebuie să ţii cont când mergi la interviu. (preţul este per ora de şedinţă/pregătire)

  • PACHETUL 5. PREGĂTIRE PENTRU TÂRGUL DE JOBURI

    Te vom învăţa cum să te prezinţi la un târg de joburi, cu ce şi în ce. Prezenţa la târgurile de joburi este foarte importantă dar ea trebuie facută cu mult profesionalism şi cu multă atenţie la fiecare detaliu. Este diferit faţă de momentul în care eşti chemat la un interviu când atunci ai avut un CV studiat şi recrutorul are un ceva în minte despre tine şi evident îşi poate forma un set de întrebari.

    La târgurile de joburi prima data te prezinţi tu – fizic şi mai apoi înmânezi CV-ul. Prima impresie şi în acest caz contează enorm de mult. (preţul este per ora de şedinţă/pregătire).

  • PACHETUL 6. INIŢIERE ÎN CĂUTAREA UNUI LOC DE MUNCĂ PE INTERNET

    Te vom învăţa câteva tehnici de căutare a unui loc de munca cu ajutorul internetului fără a folosi site-urile de joburi sau reţelele profesionale.

    Îți vom arăta şi noi strategii de atragere a angajatorilor asupra profilului tau. (preţul este per ora de şedinţă/pregătire)



    Telefon +40371122655

    E-mail office@4career.ro

PREGATIRE INTERVIU RECRUTARE
4CAREER

Alte evenimente