Mobile menu
Profile

Recrutează

Târgul de Cariere anul acesta împlinește 15 ani de activitate în piață și pregătește un nou sezon de evenimente de recrutare și employer branding pentru cei care sunt interesați de aria profesională. Evenimentele au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. La fiecare eveniment online participă între 3.500 și 15.000 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, însumând un număr total de 60.000 de vizitatori pe ediție, toți având CV-ul pregătit pentru aplicare la pozițiile disponibile.

Târgul de Cariere, în fiecare primăvară și toamnă, pune piața în mișcare oferind variante multiple de recrutare companiilor și speranță celor care sunt în căutarea locurilor de muncă prin evidențierea multitudinii oportunităților existente în piață, chiar și în cele mai dificile perioade. Anul 2020 a fost cu situații neașteptate care au atras o nevoie puternică de adaptare și reinventare. Cu toate acestea, organizatorii evenimentelor au demonstrat că sunt mai puternici, transformând și mișcând piața muncii în direcția potrivită așteptărilor comunitare. 

Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată, a contribuit la dezvoltarea de competențe și la descoperirea de talente, precum și a șanselor de angajare pentru acestea. 

Astăzi, Târgul de Cariere este renumit pentru credibilitatea și transparența pe care o inspiră prin soluțiile de recrutare și employer branding companiilor care angajează și se dezvoltă în orașele Cluj, Chișinău, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea și Târgu-MureșPromovează actualitatea, schimbarea, adaptarea la situații de actualitate, dezvoltarea în carieră și reinventarea profesională, într-o lume în care idealurile devin tot mai intangibile. 

De la recrutare la ... I love my job

Târgul de Cariere a tranzitat de-a lungul timpului comunități mai mici și mai mari, pentru a le oferi celor în căutarea unui loc de muncă o carieră în care să investească și pe care să o iubească. Colaborăm cu unele companii care au angajat echipe întregi în urma participării la Târgul de Cariere, dar și cu angajatori care au o nevoie constantă de personal și care participă la fiecare sezon, încă de la prima noastră ediție, din 2006. 

Companiile care participă vin din domenii și industrii diverse: programare, automatizare, producție, auto & automotive, inginerie, IT, Retail, medical & pharma, servicii & consultanță, BPO, telecom, marketing, management & administrativ, contabilitate, resurse umane, vânzări, transport etc.

Acum și online...

În condițiile actuale,  evenimentele noastre cu mii de oameni nu vor avea loc offline, însă, am redirecționat toată comunitatea către mediul online cu multe variante de participare și de recrutare personalizate, concentrate pe orașele unde avem comunități construite în 15 ani de activitate.

Evenimentele aduc în prim plan intervenții și interacțiuni live, moderate din studioul Târgul de Cariere și difuzate pe pagina evenimentului, pe Youtube, Facebook și LinkedIn. Printr-un mix de aplicații de comunicare online și transmisii video live, participanții Târgul de Cariere vor avea acces la: webinarii și prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare, joburi disponibile și discuții directe pe chaturi cu recrutorii prezenți. 

Recrutarea și comunicarea este efectuată într-un mod inteligent prin intermediul platformei targuldecariere.ro, pe care cei interesați se înregistrează, respectiv se autentifică cu CV-ul actualizat. În doar câteva clipe, CV-ul poate să ajungă în atenția angajatorului, pe baza unui click pe butonul de aplicare de la anunțul de angajare. Totodată, această platformă este singurul loc unde candidații pot primi răspunsuri la întrebări, în timp real prin sistemul de chat integrat la standurile virtuale ale expozanților. Încurajăm interacțiunea și recomandăm participanților să se consulte cu reprezentanții companiilor de la standuri, înainte de aplicarea CV-ului. 

Referințe:

„Târgul de Cariere reprezintă un context foarte potrivit de interacțiune cu viitorii angajați. Am întâlnit mulți studenți și absolvenți, dar și persoane care au urmat cursuri de reorientare profesională pe domeniile programare sau testare software”. Alexandra Samsodan, HR Specialist, MSG SYSTEMS Romania 

„Kaufland România a participat la Târgul de Cariere cu o ofertă variată de oportunități de angajare, pentru toți cei interesați de o carieră în industria de retail". Estera Anghelescu, Director Dezvoltare Personal si Employer Branding, Kaufland România  

„Suntem încântați de participarea la Târgul de Cariere. Am optat și pentru un workshop care a avut ca temă: „Cum să te pregătești pentru un interviu de angajare”. Ne-a bucurat prezența unui public extrem de receptiv și curios". Iuliana Stan, Recruitment Manager, CGS România  

„Ne-am întâlnit la Târgul de Cariere cu peste 600 de candidați - studenți și absolvenți aflați în căutarea primului loc de muncă, dar și persoane cu senioritate în IT. Ne-am bucurat să vedem interesul lor în a afla informații despre Stefanini și cum se pot alătura echipei noastre. Cu siguranță vom reveni și la ediția următoare". Oana Calcan, Recruitment Coordinator, Stefanini

Legăturile dintre noi ne pot ajuta să reconstruim o piață a recrutării așa cum ne-am dorit-o: plină de oportunități, multe locuri de muncă și personal relevant, procese de recrutare mai simple și rapide. 

Vino să faci și tu parte din comunitatea noastră. 

Privește înainte împreună cu Târgul de Cariere!