Mobile menu
Profile

Recrutează

În fiecare primăvară și toamnă, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare oferind variante multiple de recrutare companiilor și speranță celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, prin evidențierea multitudinii oportunităților existente în piață, chiar și în cele mai dificile perioade.

Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată, a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea. 

Astăzi, Târgul de Cariere este renumit pentru credibilitatea și transparența pe care o inspiră - prin soluțiile de recrutare și employer branding - companiilor care angajează și se dezvoltă în piața din România și Republica Moldova. 

Târgul de Cariere | Primăvara 2022 

Cu toate că încurajăm interacțiunea față în față a participanților la evenimentele Târgul de Cariere, acum, toate companiile cu interes în recrutare, precum și toate persoanele interesate de locuri de muncă au posibilitatea de a se conecta și a interacționa, atât în offline, cât și în online. Primăvara aceasta ne-am bucurat să organizăm șase evenimente, care au oferit posibilitatea interacțiunilor directe dintre angajatori și candidați:

  • Târgul de Cariere Iași 
  • Târgul de Cariere Cluj
  • Târgul de Cariere Sibiu 
  • Târgul de Cariere Brașov 
  • Târgul de Cariere Oradea 
  • Târgul de Cariere Mureș

Legăturile dintre noi ne pot ajuta să reconstruim o piață a recrutării așa cum ne-am dorit-o: plină de oportunități, multe locuri de muncă și personal relevant, procese de recrutare mai simple și rapide.

Evenimentele de recrutare din această primăvară au stat sub semnul entuziasmului, a dorinței de a socializa față în față, de a oferi oportunități, de a deschide noi orizonturi, de a împărtăși, de a scrie povești frumoase. Povestea continuă, iar noi deja am început să pregătim ediția de toamnă.

Variante există!