Mobile menu
Profile

Recrutează

Târgul de Cariere | Toamna 2021

Târgul de Cariere a lansat ediția de toamnă a evenimentelor de recrutare și employer branding. 

Noutatea acestei ediții este reprezentată prin evenimente hibride. Acum, toate companiile cu interes în recrutare, precum și toate persoanele interesate de locuri de muncă au posibilitatea de a găsi soluții atât în offline, cât și în online. Încurajăm interacțiunea față în față, dar și cea virtuală. 

Variante și joburi există, hai să ne cunoaștem!

Evenimente offline & online: 

Platforma #hai că joburi există! prezintă evenimente online și oportunități profesionale disponibile în diverse orașe, începând din 29 septembrie până în 29 noiembrie.

În fiecare primăvară și toamnă, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare oferind variante multiple de recrutare companiilor și speranță celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, prin evidențierea multitudinii oportunităților existente în piață, chiar și în cele mai dificile perioade.

Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată, a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea. 

Astăzi, Târgul de Cariere este renumit pentru credibilitatea și transparența pe care o inspiră - prin soluțiile de recrutare și employer branding - companiilor care angajează și se dezvoltă în piața din România și Republica Moldova. Promovează actualitatea, schimbarea, adaptarea la situații de actualitate, dezvoltarea în carieră și reinventarea profesională, într-o lume în care idealurile devin tot mai intangibile. 

Acum offline, dar și online...

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională, discuții cu experți despre diverse teme, interacțiuni directe între participanții la evenimente și reprezentanții angajatorilor activi, chiar și interviuri de angajare, toate oportunitățile sunt disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere. 

Evenimentele online aduc în prim plan intervenții și interacțiuni live, moderate din studioul Târgul de Cariere și difuzate pe pagina targuldecariere.ro, pe Youtube, Facebook și LinkedIn. Printr-un mix de aplicații de comunicare online și transmisii video live, participanții Târgul de Cariere pot avea acces la: webinarii și prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare, joburi disponibile și discuții directe pe chaturi cu recrutorii prezenți. 

Recrutarea și comunicarea este efectuată într-un mod inteligent prin intermediul platformei targuldecariere.ro, pe care cei interesați se înregistrează, respectiv se autentifică cu CV-ul actualizat. În doar câteva clipe, CV-ul poate să ajungă în atenția angajatorului, pe baza unui click pe butonul de aplicare de la anunțul de angajare. Angajatorul poate să admită sau să respingă aplicanții direct din contul de recrutare. Totodată, această platformă este singurul loc unde candidații pot primi răspunsuri la întrebări în timp real prin sistemul de chat integrat la standurile virtuale. 

Legăturile dintre noi ne pot ajuta să reconstruim o piață a recrutării așa cum ne-am dorit-o: plină de oportunități, multe locuri de muncă și personal relevant, procese de recrutare mai simple și rapide.