Mobile menu
Profile
Educație, Training și Formare
Chișinău
STEP IT Academy

STEP IT ACADEMY este una dintre cele mai mari instituții de învățământ internaționale specializată pe formare în domeniul IT, prezentă în 21 țări ale lumii, cu 101 filiale. Total în filialele Academiei predau peste 2900 de profesori practicieni, iar numărul absolvenților se ridică deja peste 250.000, aceștia fiind angajați în cele mai mari companii IT din lume.

STEP IT ACADEMY este nominalizată ca cel mai bun centru de instruire CISCO al Europei și cel mai bun centru de formare AUTODESK din CSI. Este și centru de instruire MICROSOFT, iar din 2019 are statut de centru de testare Certipot cu posibilitatea de a oferi studentilor certificarea profesională pe produse Adobe si Microsoft. Pe parcursul studiilor studenții primesc certificate internaționale CISCO, MICROSOFT, ADOBE și AUTODESK.

În Republica Moldova, Academia activează din anul 2015. În cadrul STEP IT Academy Moldova activează peste 80 de profesori practicieni, iar numărul total al studenților și absolvenților se ridică peste 4200.

În 2021 STEP IT Academy Moldova, a câștigat premiul în nominația ”Cea mai bună filială europeană”.

Pentru a afla mai multe detalii despre admitere, accesează site-ul itstep.md sau sună la telefon (022) 85 46 80