Mobile menu
Profile
Auto & Automotive
Târgu Mureș
Sc TMF Srl


TMF S.R.L. este o companie cu înaltă calificare profesională și cu o bogată experiență în proiectare mecanică și simulare de roboți. Datorită colaborărilor continue cu o serie de clienți importanți din segmentul auto, compania noastră este în permanență în căutare de soluții tehnice noi și originale pentru a obține un produs finit de înaltă calitate.
Pentru noi, fiecare proiect reprezintă o nouă provocare și este abordat de către echipa noastră cu o competență extraordinară, cu mult dinamism și cu o flexibilitate absolută. Totodată, ne ajutăm cu fiecare ocazie partenerii, prin furnizarea instrumentelor și cunoștințelor necesare pentru succesul produselor lor.
Compania noastră a fost înființată în anul 2004 avand ca obiect de activitate servicii de proiectare si simulare in domeniul automotive, iar de atunci se află într-o continuă dezvoltare. 
Drept urmare, compania și-a extins activitatea și în domeniul prelucrărilor mecanice, având ca scop satisfacerea nevoilor clienților. Datorită experienței vaste în domeniu, activitatea companiei acoperă o gamă mai largă de servicii: începând de la proiectare, simulare, programare CAM, prelucrari mecanice, asamblare, reglaj până la furnizarea produsului finit.