Mobile menu
Profile
Automotive
Mediaș
Kromberg & Schubert

Kromberg & Schubert  face parte dintr-un concern international prezent în 40 de tari. Cu o traditie de peste 110 de ani, suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de cablaje electrice, componente din plastic si componente mecatronice pentru industria auto. Printre clientii nostri se numara unii dintre cei mai renumiti producatori de automobile.

Kromberg&Schubert Medias produce cablaje electrice pentru industria auto avand o experienta de peste 16 ani in acest domeniu. Compania de la Medias este certificata IATF 16949, standard de calitate in industria automotive si toate procesele sunt implementate prin metoda Lean. In prezent la Kromberg&Schubert Medias, se produc cablaje auto pentru noul model Audi A4 si are un numar de 800 angajati din care staff (pozitii locale si centrale), indirect si direct productivi. In cadrul Centrului de Competente Locale si Globale dezvoltam solutii inovatoare in cadrul departamnetului Inginerie. De asemenea specialistii nostri au o capacitate mare de expertiza pentru clientii Kromberg&Schubert fiind impartiti in pozitii centrale si locale pe arii precum: Productie, Calitate, Inginerie, Logistica, Resurse Umane, Financiar, Vanzari si Achizitii.

Prezent in Sibiu de peste 15 ani, Kromberg&Schubert dezvolta competente in diferite domenii precum:

Centrul de Cercetare-Dezvoltare din Sibiu unde se dezvolta solutii inovatoare pentru sistemele electrice, mecatronice si componente de plastic si de asemenea se optimizeaza in permanenta procesele de dezvoltare.

In cadrul  Centrului Global de Competente IT se ofera asistenta globala si specializata cu suport nivel 2 si 3 pentru toate locatiile Kromberg&Schubert din lume. De asemenea se asigura standardizarea proceselor si a infrastructurii IT in toate locatiile.

Specialistii de la Centrul de Achizitii din Sibiu definesc strategii globale pentru achizitii directe si indirecte de materiale necesare productiei, se gestioneaza la nivel global relatia cu furnizorii nostri si se asigura disponibilitatea la timp a produselor si serviciilor, conform standardelor cerute, la un pret competitiv.

In cadrul Centrului de Competente de la Sibiu se dezvolta competente si in Centrul Global de Resurse Umane, Logistica, Audit Intern si Securitatea Informatiei.

Cariere