Mobile menu
Profile
Retail & FMCG
Chisinau
Kaufland

Suntem o companie internațională din industria de retail, care pune accent pe performanță, dinamism și corectitudine. Împreună formăm o echipă puternică, în care fiecare angajat contribuie la succesul nostru. Locul tău e la Kaufland!

Mai multe distincții oferite de institute specializate susțin afirmația că suntem un angajator atractiv și admirat pe piața forței de muncă. 

Distincția dobândită este acordată de Top Employers Institute din Olanda în urma unei analize riguroase a proceselor de resurse umane din interiorul companiei, a facilităților acordate și a posiblităților de dezvoltare pe care le au angajații de pe toate nivelurile.

Kaufland ocupă prima poziție în clasamentul companiilor de retail food din „Topul celor mai căutați angajatori”, categoria Business-Commerce.

Kaufland va aplica aceleași strategii de resurse umane și în Republica Moldova, inclusiv standardele de remunerare a muncii.

Prin expansiunea în Republica Moldova, Kaufland a oferit circa 1.000 de locuri noi de muncă, iar salariul minim oferit unui lucrător comercial este de 7.500 mdl brut.  Aici se încadrează posturile de servire a clienţilor, operatorii din zona caselor, persoanele care asigură disponibilitatea mărfii la raft, precum și alți lucrători comerciali.

Construiește-ți o carieră la Kaufland

Suntem o companie dinamică, puternică și corectă, iar zilnic lucrăm pentru a deveni mai buni în ceea ce facem. Dacă și tu ești la fel ca noi, te invităm să te alături echipei noastre! Fie că ești student sau ai deja experiență, la noi vei găsi oferte diverse de locuri de muncă.

În ce constă procesul nostru de recrutare?

Recrutarea unui candidat reprezintă o parte esențială a oricărui business și de aceea procesul trebuie realizat eficient și corect. Atunci când companiile aleg candidații potriviți pentru posturile vacante, acestea investesc în dezvoltarea lor profesională. Prin urmare, rezultatele bune ale noilor colegi nu întârzie să apară, munca lor este recunoscută, ceea ce duce la decizia de a petrece mai mult timp în cadrul organizației. În acest fel, investiția inițială a companiei este răsplătită.

Cum aplici?

Poți aplica online pe site-ul nostru, accesând secțiunea „Aplică online”, unde vei găsi detalii despre oferta noastră variată de oportunități de carieră – de la programe de trainee și posturi pentru cei fără experiență, până la locuri de muncă disponibile pentru specialiști și poziții de conducere. Poți filtra pozițiile de interes în funcție de domeniul de activitate, nivel, oraș și normă de lucru (full-time, part-time).

Odată ce ți-ai creat un cont în platformă, ai posibilitatea să aplici pentru posturile de care ești interesat/ă.

Vezi mai jos anunțurile noastre disponibile și aplică cu încredere!