Mobile menu
Profile
Logistică & Transport
Brașov
Jungheinrich Business Services

Cine e Jungheinrich Business Services?

Datorită unei culturi deschise ce încurajează ințiativa și dezvoltarea continuă, în 2022 Jungheinrich AG s-a clasat în Top 50 angajatori din Germania. Acum ne-am extins și în Brasov și căutăm colegi noi. Vino la Târgul de Cariere Coresi Brașov și hai să discutăm despre punctele tale forte, ce te pasionează și ce te motivează.

Câteva cuvinte despre cultura și valorile noastre:

  •            Diversitate și varietate – deoarece încurajăm acceptarea, integritatea și incluziunea, ne asigurăm că în echipele noastre există oameni cu abilități, experiențe și origini cât mai diferite.
  •         Angajamentul de a dezvolta tinerele talente –  implicarea și expertiza oamenilor Jungheinrich stau la baza succesului nostru, de aceea nu ne oprim niciodată să investim în dezvoltaarea personală și profesională a angajaților, încă de la început.
  •        Responsabilitate și grija față de mediu – la baza activitățiilor noastre stă utilizarea atentă a resurelor și dezvoltarea soluțiilor sustenabile, ce reduc la minim impactul asupra mediului.

Odată cu înființarea centrului de la Brașov suntem prezenți sub forma a trei entități în țara noastră: Jugheinrich România, Jungheinrich Recondiționare și Jungheinrich Business Services (centrul de servicii).

Centrul Global de Servicii Jungheinrich din Brașov are mai multe departamente ce asigură suportul necesar optimizării proceselor interne de business. Bazându-ne pe expertiza colegilor noștri și pasiunea cu care suntem implicați, ne dorim să devenim un centru de excelență în cadrul grupului.

Intră pe pagina noastră de cariere pentru a vedea toate job-urile disponibile în Brașov (Jungheinrich Business Services Romania).