Mobile menu
Profile

Consultant imobiliar

Poziții disponibile: O poziție
150
0
FULL-TIME
Auto & Automotive
Cristești
Fomco Group

Suntem în căutarea unui consultant vânzări care să întregească echipa noastră. Dorim un coleg entuziast care să poată evalua nevoile clienților noștri și să îi ajute să își găsească locuința perfectă în cartierul Green Residence.


Prezent pe piață din 2016, Fomco Imobiliare a finalizat cu succes proiectul Parângului Residence și dezvoltă în continuare complexul Green Residence.

Obiectivul nostru este menținerea unui standard de calitate ridicat, aplicat produselor și serviciilor noastre, fiind în permanență atenți la nevoile reale ale clienților noștri.


În calitate de consultant vânzări, prioritar, vei menține legătura cu clienții. Aproximativ 90% din activitățile tale vor consta în relaționarea cu ei prin telefon, e-mail sau personal la sediul nostru. Vei personaliza oferte, pentru a se potrivi cu nevoile individuale exprimate. Totodată vei face prezentări personalizate, vei programa și efectua vizionări ale apartamentelor.


Este esențial să ai cel puțin 2 ani de experiență în vânzări și să deții permis de conducere categoria B, deoarece procesul implică uneori vizite la birouri notariale sau alte birouri administrative.


Reprezintă avantaj dacă ai experiență în domeniul imobiliarelor.


Dorim să fii o persoană motivată de dezvoltarea personală și profesională, care pune nevoile clienților noștri pe primul loc.


Dacă te recunoști în cele de mai sus și ești pregătit pentru o nouă provocare, așteptăm cu interes să aplici!

Consultant imobiliar
Fomco Group
  • Târgu Mureș

Alte evenimente