Mobile menu
Profile

Asistent Marketing Digital

Poziții disponibile: O poziție
162
0
FULL-TIME
Auto & Automotive
Cristești
Fomco Group

Dorești să te dezvolți în domeniul marketingului? Atunci te încurajăm să aplici la poziția de Asistent Marketing Digital la Fomco Trade.

Viziunea noastră este să devenim alegerea preferată a partenerilor, oferindu-le suport tehnic, stoc de produse și know-how, în mod constant. Având experiență în domeniu suntem poziționați ca furnizori de informație la nivel național în ceea ce privește tahografele.
Oferim produse și servicii dedicate, eficiente și durabile partenerilor, furnizori de mișcare în transportul rutier, fiind experți în tahografe de peste 20 de ani.


Responsabilitățile tale în calitate de Asistent Marketing Digital vor include administrarea webshop-ului propriu precum și a contului companiei pe diferite platforme de e-commerce (eMag și altele).
Urmărirea comenzilor și verificarea listării produselor, crearea sau modificarea de conținut (imagini și texte), administrarea paginilor de socializare (Tik Tok, Facebook, Instagram, )


Este important să ai studii superioare și dacă acestea sunt din domeniul marketingului, clar, ai un avantaj!

Ne dorim să fii o persoană motivată de dezvoltarea personală și profesională! Te vom sprijini în acest sens. Îți vom oferi tot suportul necesar, instrumente de lucru adecvate, mediu de lucru modern în cadrul unei echipe tinere.

Ți se pare o provocare căreia îi poți face față? Aplică acum cu încredere!

 

Asistent Marketing Digital
Fomco Group
  • Târgu Mureș

Alte evenimente