Mobile menu
Profile
Recrutare
Târgu Mureș
Eastmen

METODA NOASTRĂ 

CELE MAI BUNE LOCURI DE MUNCĂ DISPONIBILE DIN OLANDA!

METODA NOASTRĂ DE LUCRU:

Sunteți în căutare de un loc de muncă bine plătit în Olanda, sau de o nouă experiență internațională? Noi vă putem ajuta!
Eastmen este o companie care oferă soluții practice. Ne place să muncim din greu. Suntem pro calitate și un mediu de lucru sigur și un salariu bun. ​
  • Profesionalism - proces extins de recrutare și proceduri vaste de selecție
  • Rapiditate – vă putem ajuta să găsiți rapid un loc de muncă
  • Personalizare  – întotdeauna un post vacant potrivit
  • Încredere – avem toate certificările necesare

NEVOILE DUMNEAVOASTRĂ - MISIUNEA NOASTRĂ

Ca și muncitor calificat doriți sa găsiți un job care să se potrivească cunoștințelor, pregătirii și experienței dumneavoastră. De aceea noi analizăm mai întâi cunoștințele și experiența dumneavoastră. Căutați rapid un loc de muncă? Înregistrați-vă acum prin intermediul site-ului nostru pentru unul din posturile noastre vacante sau contactați direct unul din recrutorii noștri.

RECRUTARE  PERSONALIZATĂ

Pentru a ne asigura că lucrăm doar cu muncitori calificați, candidații pentru posturile noastre sunt recrutați prin intermediul birourilor noastre din Ungaria și România. Recrutorii noștri sunt extrem de experimentați și vă pot găsi mereu un loc de muncă potrivit.
Foto
Foto

ÎNTOTDEAUNA CEVA POTRIVIT

Pentru că dedicăm multă atenție procesului de recrutare, se întâmplă foarte rar ca întreprinderile și angajații să nu se potrivească. Ce se întâmplă totuși într-un astfel de caz? De cele mai multe ori avem deja un loc de muncă adecvat pentru dumneavoastră la o altă companie în așteptare. Noi ne desfășurăm activitatea pe întregul teritoriu olandez. ​
"Toți clienții noștri sunt companii de încredere, profesioniste"

ORGANIZARE ȘI COORDONARE

Imediat după sosire, unul din coordonatorii noștri vă va întâmpina și vă va da multe alte informații. Vom face tot posibilul pentru ca acomodarea să fie aproape de locul de muncă pentru a evita naveta lungă zi de zi. 

Toți angajații noștri sunt plătiți în Olanda în conformitate cu contractul statutar colectiv de muncă (CAO) care se aplică clientului. Eastmen vă poate ajuta sa obțineți numărul dumneavoastră obligatoriu de înregistrare olandez (BSN) precum și contul dumneavoastră bancar olandez în care vi se va transfera salariul săptămânal.