Schimbul I : - 6,00 - 14:30 de luni – vineri, - plus sambata 5,00 – 13,00
Responsabilitati și atributii
Experienta minim 2 ani
Verifică toate materiile prime și ingredientele folosite în procesul de producție, dozează ingredientele, asigură pregătirea semifabricatelor în bune condiții de igienă;
Pregătește aluaturile, cremele, compozițiile, coace produsele, asamblează și finisează produsele după cum i s-au trasat sarcinile de lucru, respectând rețetarul unității, în conformitate cu standardele de firmă;
Va lucra conştiincios, cu spirit de răspundere, va respecta gramajul produselor, precum şi calitatea acestora;
Cântărește fiecare șarjă de produs finit, o etichetează corespunzător, o prezintă șefului de unitate spre verificare și o
transmite secției vânzare;
În funcție de cerințe, ambalează produsul finit (în chese, caserole,tăvițe, capse) și-l transmite la secția vânzare (după verificarea acestuia de către șeful de unitate);
Respectă standardele de firmă pentru fiecare grupă de produse, în toate etapele de fabricare și depozitare ale acestora și normele igienico-sanitare în vigoare;
Respectă cerințele și termenele de execuție a produselor;
Participă la recepția mărfii şi o depozitează în depozit;
Asigură curățenia la locul de muncă la fiecare operațiune, ori de câte ori este necesar, precum și la terminarea programului de muncă;
Curăţă instrumentele şi echipamentele de lucru repartizate,
• Studii Medii de specialitate (diplomă de cofetar-patiser)