Mobile menu
Profile
Producție & Tehnică
Sovata
ARTEMOBINTERNATIONAL


Artemob International companie multinațională, componentă a grupului francez Alpagroupe, are o îndelungată istorie industrială și o vastă experiență în afaceri. Este specializată în producția de mobilier din lemn masiv, lemn lăcuit, MDF-uri lăcuite și PAL melaninat, de serie mare.

În România, ARTEMOB INTERNATIONAL are trei locații de producție, fiecare avand linii specializate pe produse specifice, precum și 8.000 m² de spațiu de depozitare.

La Artemob International, credem că emoția și stilul ar trebui să fie accesibil tuturor. De aceea, de 50 de ani, proiectăm și dezvoltăm game largi de tehnologii, pentru un singur scop, acela  de a crea și oferi produse accesibile tuturor, moderne și delicate, adaptabile la diverse tipuri de decor.

Oferim de la produse funcționale low-cost până la mobilier din lemn masiv.

Artemob International folosește materia primă din zona fabricilor sale pentru toate produsele, colectând o cantitate atent controlată de materiale într-un mod responsabil față de mediu. BSCI, SMETA și IWAY sunt doar câteva dintre numeroasele certificări internaționale care demonstrează conștiinciozitatea companiei.

 

Cariere