Mobile menu
Profile

Curs Frizerie Barbering

Poziții disponibile: O poziție
1913
0
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
Atelierele ILBAH

Curs Frizerie / Barbering (Tunsoare Barbati)

Ca barbat nu trebuie sa lasi tendintele in hairstyle sa decida pentru tine. Conteaza ceea ce iti doresti sa exprimi: tunsoarea trebuie sa caracterizeze modul in care te imbraci sau chiar propriului stil de viata. Frizeria este defapt un limbaj de exprimare stilistic.

Cursul de Frizerie (Barbering) se adreseaza celor aflati la inceput de drum care isi doresc sa stapaneasca cu profesionalism executarea tunsorilor pentru barbati. La finalul cursului vei putea realiza cu usurinta tunsori barbatesti impecabile, adecvate fiecarui tip de fizionomie sau constitutie. Cursul de Frizerie organizat de Atelierele ILBAH este un curs recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin Autoritatea Nationala pentru Calificari) si astfel vei obtine o diploma acreditata cu care vei putea profesa la nivel national si international. 

Practica pe modele reale

- Participantii trebuie sa isi asigure pentru curs minim 3 modele baieti

- Practica se realizeaza sub atenta supraveghere a trainerului

 - Tunsorile vor fi executate impecabil

Durata cursului: 8 saptamani

Daca doresti mai multe informatii despre curs, cum ar fi teme abordate, acte necesare pentru inscriere, tipuri de program, pret, reduceri si modalitati de plata, lasa-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii.

Curs Frizerie Barbering
Atelierele ILBAH
  • Cluj-Napoca

Alte evenimente