Mobile menu
Profile

Python Software Engineer - Mid-level - HDJOI003

Poziții disponibile: O poziție
2124
0
FULL-TIME
Recrutare
Cluj-Napoca
Human Direct

Python Software Engineer - Mid-level - HDJOI003

Our partner has over 30 years of experience in the field of digital software, serving clients worldwide and with offices in France, India, Serbia, England and Romania. Works with Java, PHP, .NET, iOS and Android technologies on complex web and mobile applications.

The local office opened in 2017, initially with the integration of specialists in other departments. At present, the aim is to establish a local R&D department, with the mission to migrate certain important projects to Romania.

\n

Se cauta 2 Mid-level software engineers, pentru o noua echipa IT specializata in Industrializare BPO (Business Process Outsourcing), la sediul din Cluj-Napoca.

Pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri, in colaborare cu alti membri ai echipei Industrializare din Franta (Manageri de proiect si Ingineri), veti participa la elaborarea si implementarea solutiilor tehnice de digitalizare BPO (workflow-uri de productie, interfete utilizator, monitorizare productie, algoritmi de automatizare ale proceselor de clasificare de documente si extragere de date, plateforme generice).

Responsabilitati:

  • analizarea nevoilor utilizatorilor in vederea elaborarii specificatiilor functionale si tehnice;
  • programarea, testarea si documentarea functionalitatilor atribuite;
  • asigurarea integrarii, parametrarii si implementarii acestora.

Avand in vedere specificul muncii, este nevoie de o persoana cu calitati evidente de leadership, autonoma, curioasa, cu spirit creativ. Justificati de o experienta de lucru in metodoligia Agile si DevOps.

Descrierea competentelor postului

Se cauta o persoana de formatie inginer Informatician sau echivalent, cu o experienta de 4-5 ani intr-o firma din domeniul IT.

Competente tehnice necesare postului:

  • Python (2.7 sau 3.x) (nivel incepator acceptat) sau alt limbaj object-oriented
  • Unix/Linux, notiuni de sisteme si retele
  • Inginerie software: svn/git, eclipse/pypi, Continuous Integration (Jenkins/Hudson), Scrum/Agile
  • Baze de date: SQL - cunostintele ORM (SQLAlchemy, Django) sunt un avantaj
  • WEB, webservice: XML/HTML, XSD, CSS, HTML5/AngularJS, Django, REST/SOAP
  • cunostinte XML, XSLT, XSL-FO, DTD, schema
  • cunostintele tehnologiilor de recunoastere a documentelor (RAD/LAD) (procesare imagine, OCR/ICR, clasificare, machine learning) sunt un avantaj

De asemenea, este obligatoriu sa se cunoasca la nivel mediu un limbaj tehnic in engleza. Cunoasterea limbii franceze este un plus.

In conformitate cu cerintele proiectelor, vor exista si delegatii in Franta.

Se apreciaza persoanele autonome, cu o mare capacitate de adaptare. Curiozitatea, pragmatismul, capacitatea de analiza si de sinteza, si capacitatea de a lucra in echipa reprezinta de asemenea atuuri importante.

Python Software Engineer - Mid-level - HDJOI003
Human Direct

Alte evenimente