Mobile menu
Profile

Pilot de teste

Poziții disponibile:
2548
0
FULL-TIME
Recrutare
Brașov
ProCariere

Dacă eşti în căutarea unui job, captivant, bine plătit şi total neobişnuit atunci este timpul să ne trimiţi un CV .Asta deoarece Procariera are o ofertă foooarte atractivă pentru tine!
Se propune un job peste hotarele ţării, pentru un salariu motivant şi cazarea asigurată! Veţi afla foarte multe lucruri noi şi veţi fi acolo unde unii pot doar visa, iar călătoriile la volan vor face parte din rutina zilnică. Veti testa o variata gama de automobile prototip.. Clientul nostru din Germania este în căutare de tineri pasionaţi de automobile, cu experienţă în şofat.
Candidatul perfect a atins varsta de 25 de ani, este disciplinat şi responsabil, vorbeşte şi citeşte fluent în limba, engleză sau germană. A petrecut în scaunul şoferului nu mai puţin de 5 ani de zile şi colectează anual un numar considerabil de kilometri pe odometru!Testarile se vor desfasura in Europa, Asia si SUA.
Constituie avantaj conoștiințele în domeniul tehnic.

Pentru a putea face parte din acest proiect va trebui sa detineti un PFA. Procariera va colabora cu dumneavoastra in urma incheierii unui contract de prestari servicii intre PFA-ul detinut de dumneavoastra si Procariera.
Venituri: între 6000 RON si 9000 RON/net
Cazarea si transportul asigurate.
Colaborarea va fi inițial pe perioada mai 2019-decembrie.2019. Pentru anul 2020 vom primi planul testarilor la sfârșitul anului 2019.
 

Pilot de teste
ProCariere

Alte evenimente