Mobile menu
Profile

- Inbound Customer Services Advisor

Poziții disponibile: 5 poziții
283
0
FULL-TIME
Bănci & Finanțe & Asigurări
Iași
UniCredit Bank

Esti o persoana comunicativa si energica?

Vrei sa faci parte dintr-o echipa cu tineri ambitiosi, care se ajută reciproc și care lucreaza intr-o atmosferă destinsă? Perfect! Avem joburi disponibile in cadrul carora te poti dezvolta in functie de abilitatile pe care le detii si de programul de lucru pe care ti-l doresti:

       Customer Service Advisor in Departamentul Inbound 

ü  Oferim suport clientilor bancii (24/7) prin apel telefonic 

ü  Job-ul presupune lucrul in ture, program de zi și de noapte. Turele de noapte si weekend-urile lucrate sunt platite in plus. Daca esti student, programul de lucru te va ajuta sa fii prezent la cursurile de la facultate. 

Esti candidatul ideal daca:

  • Ai abilititati de comunicare, relationare si o dictie foarte buna
  • Identifici rapid solutii pentru rezolvarea situatiilor neprevazute
  • Cunosti limba engleza: nivel mediu/avansat
  • Ai studii superioare (esti student sau absolvent)

Experienta in domeniu nu este obligatorie, dar daca ai experienta in vanzari sau in call center, avantajul este de partea ta.

Ce iti oferim noi?

·       Oportunitatea de a crește profesional intr-o banca de top din Romania

·       Training gratuit. Vei invata tot ce ai nevoie pentru ca in prima zi la job sa fii pregatit/a

·       O locație centrala, aproape de principalele mijloace de transport în comun si un view deosebit spre Palatul Culturii si esplanada acestuia

·       Mod de lucru hybrid (o parte din timp la birou, cealalta parte din confortul casei tale)

·       Pe langa salariul de baza si bonurile de masa, iti oferim si bonusuri trimestriale, in functie de performanta.

Aplica acum si hai sa ne cunoastem!

Descrierea companiei

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. În luna aprilie 2022, banca avea o rețea națională de 142 de sucursale și peste 3.300 de angajați.


UniCredit Bank România este angajator recunoscut internațional pentru excelență în managementul oamenilor și pentru orientarea sa către performanță, în toate ariile de activitate. Pe plan extern, dorim să fim considerați o companie în care oamenii pot avea încredere. Intern, dorim ca angajații noștri să se poată identifica cu valorile companiei, și, împreună, să contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.


Învățarea este o experiență ce se desfășoară pe parcursul întregii noastre vieți, fiind esențială pentru dezvoltarea personală și profesională. La UniCredit Bank oferim angajaților oportunități și instrumente de învățare diverse în vederea dezvoltării carierei, ținând cont de nevoile fiecăruia. Astfel, ne angajăm în activități și proiecte pentru a încuraja conduitele ce respectă modelul nostru de valori și pentru a crea o atmosfera de transparență, având ca scop dezvoltarea profesională a colegilor și evaluarea corectă a performanțelor lor.

 

Te așteptăm în echipa noastră!

- Inbound Customer Services Advisor
UniCredit Bank
  • Iași

Alte evenimente