Mobile menu
Profile

Manager productie

Poziții disponibile: O poziție
288
0
FULL-TIME
Producție & Tehnică
Prejmer
MEPRO SISTEME

·        Planifica activitatea de productie  in functie de planul de productie stabilit, pentru a asigura realizarea integrala a indicatorilor cantitativi si calitativi stabiliti.

·        Elaboreaza si supune spre aprobare politicile firmei in ceea ce priveste productia.

·        Organizeaza si controleaza activitatile de mentinere si dezvoltare a capacitatilor de productie si coordoneaza folosirea corecta si eficienta a fondurilor de investitii.

·        Organizeaza si coordoneaza introducerea in fabricatie a comenzilor noi si raspunde de  asigurarea parametrilor prevazuti in documentatie.

·        Coordoneaza si asigura desfasurarea ritmica a procesului de productie, urmarind realizarea productiei in conformitate cu planul de productie.

·        Aproba instructiunile tehnologice pentru fiecare faza de productie, atat la implementarea, cat si la modificarea lor, si asigura adaptarea corespunzatoare a tehnologiei la variatiile si specificul materiei prime utilizate.

·        Coordoneaza identificarea, introducerea si mentinerea sub control a proceselor incluse in sistemul calitatii.

·        Organizeaza si conduce sedintele pentru armonizarea obiectivelor pe termen scurt si sincronizarea activitatilor in vederea realizarii in conditii optime a obiectivelor de productie.

·        Elaboreaza proiectul planului de investitii, in conformitate cu prevederile bugetului, in scopul imbunatatirii gradului de ocupare a capacitatilor de productie existente si crearii de noi capacitati.

·        Coordoneaza realizarea si punerea in functiune la termen a noilor capacitati de productie.

·        Organizeaza personalul din subordine.

·        Coordoneaza si participa la solutionarea conflictelor de munca si a plangerilor angajatilor.

·        Stabileste sarcinile si responsabilitatile personalului din subordine, in baza fiselor de post.

Manager productie
MEPRO SISTEME
  • Prejmer

Alte evenimente