Mobile menu
Profile

Inginer calitate proiect APQP, Departament Calitate Proiect

Poziții disponibile: O poziție
249
0
FULL-TIMEStudii: Superioare Tehnice


Limbi straine : Engleza – nivel avansat / Germana – reprezinta avantaj


Experienta: in asigurarea calitatii / domeniul automotive reprezinta avantaj


 


Competente:


Abilitati dezvoltate de comunicare


Orientare spre client


Atentie la detalii


Spirit de echipa


Planificare si organizare


 


Responsabilitati:


Comunică activ cu clientul in ceea ce priveste proiectele noi si proiectele de modificari, in vederea solutionarii situatiilor pe subiecte de calitate.


Se asigură că toate cerințele specifice clientului legate de calitate sunt transpuse în dezvoltarea produsului și a procesului.


Comunica cu clientul in vederea definirii cerinţelor de eşantionare iniţială si transmite informatii departamentelor implicate.


Coordoneaza impreuna cu membrii echipelor de proiect şi de segment realizarea eşantionării şi a documentaţiei în timp optim conform termenelor din planul de proiect.


Are în responsabilitate identificarea erorilor/defectelor potențiale, a riscurilor care pot fi generate de acestea , precum și a metodelor pentru controlarea acestora.


Participa activ si organizeaza dupa caz sedinte, vizite și audituri impreuna cu clientul pe proiectele din responsabilitate.


Acordă sprijin referitor la  asigurarea calitării tuturor departamentelor-suport implicate.


Monitorizeaza performanta pe parte de calitate al proiectelor noi si acorda feedback intern si extern.


Analizează problemele de calitate anunțate de către clienți și trateaza reclamatiile venite din partea acestora pentru proiectele aflate in responsabilitate, din faze incipiente ale dezvoltării produsului pana în  momentul transferului in serie.


 


 


Beneficii: Transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, tichete cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, abonament de sanatate, abonament la sala de sport, posibilități de dezvoltare profesionala.


                       


Inginer calitate proiect APQP, Departament Calitate Proiect
Hirschmann Automotive TM

Alte evenimente