Mobile menu
Profile

Inginer test si automatizari, Departament Mentenanta

Poziții disponibile: O poziție
378
0
FULL-TIME

Studii: Tehnice – Superioare;

            Lb. Engleza  – nivel mediu/avansat; Lb. Germana – constituie avantaj;

 

Experienta:  in domeniul automotive-productie reprezinta avantaj ;

 

Competente:

Cunostinte tehnice in domeniul electric, electromecanic;

Rezolvarea de probleme;

Orientare spre analiza;

Orientare spre rezultat;

Spirit de echipa.

 

Responsabilitati:

Implementeaza, mentine si imbunatateste procesele de productie ( test si automatizare ) astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor interni si externi, respectand regulile interne si politica Hirschmann.

Defineste cele mai bune practici in cadrul proceselor speciale astfel incat sa se asigure standardizarea modului de lucru (testare, masini automate si semiautomate).

Valideaza intern functionarea echipamentelor de test.

Intocmeste si asigura instruiri cu privire la documentatia necesara proceselor speciale.

Defineste si valideaza parametrii de proces, inregistraza, actualizeaza si verifica fisele parametrilor de proces astfel incat sa se utilizeze parametrii optimi in procesul de productie.

Instruieste operatorii si tehnicienii de proces pentru ca acestia sa cunoasca modul de lucru la masinile speciale (testare, masini automate si semiautomate).

Creeaza, actualizeaza si comunica catre productie si management rapoarte saptamanale cu analiza pierderilor si eficienta utilizarii masinilor pentru a decide actiuni in vederea reducerii pierderilor.

Creeaza, actualizeaza si verifica fisele de intretinere zilnica (planificata) pentru a creste durata de viata a sculelor (echipamente de testat, masini automate si semiautomate).

 

 

Beneficii: Transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, bonuri cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, abonament medical, posibilități de dezvoltare profesionala.

Inginer test si automatizari, Departament Mentenanta
Hirschmann Automotive TM
  • Târgu Mureș

Alte evenimente