Mobile menu
Profile

Specialist sertizare sudura, Departament Tehnic

Poziții disponibile: O poziție
1175
0
FULL-TIME

Studii: Superioare Tehnice

Limbi straine : Engleza – nivel avantaj ; Germana – reprezinta avantaj

 

Experienta:  in domeniul automotive-productie reprezinta avantaj

 

Competente:

Deprinderi si gandire  tehnice

Abilitati de analiza si organizare

Munca in echipa

Orientare spre rezultat si imbunatatire continua

Atentie la detalii

 

Responsabilitati:

Implementeaza, mentine si imbunatateste procesele de sertizare si sudura in zona de productie

Defineste cele mai bune practici in cadrul proceselor speciale astfel incat sa se asigure standardizarea modului de lucru (sertizare si sudura) conform cu cerintele sistemului de productie Hirschmann.

Persoana responsabila de procesele de sertizare si sudura in Targu Mures si persona de contact pentru specialistii din Rankweil (sertizare si sudura).

Instruieste operatorii si tehnicienii de proces pentru ca acestia sa cunoasca modul de lucru la masinile speciale (sertizare si sudura) si aspecte specifice proceselor speciale (parametrii de lucru, influenta lor asupra calitatii produselor, recunoasterea defectelor produselor si a defectiunilor masinilor si utilajelor, contramasuri, etc) conform fiselor de instruire specifice, matricii de competenta si planurilor de instruire si reinstruire.

Asigura instruirea de baza a personalul de productie si personalul din departatementele suport pe procesele speciale de sertizare si sudura folosind manualele de instruire secifice.

 

 

Beneficii: Transport gratuit, tichete de masă, bonusuri anuale de performanță, bonuri cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, card de sanatate, abonament la sala de sport,  posibilități de dezvoltare profesionala.

Specialist sertizare sudura, Departament Tehnic
Hirschmann Automotive TM
  • Târgu Mureș

Alte evenimente