Mobile menu
Profile

Inginer calitate proiect APQP Departament Project Area

Poziții disponibile: O poziție
306
0
FULL-TIME
Auto & Automotive
Târgu Mureș
Hirschmann Automotive TM

Cerinte, competente :

·         Studii Superioare Tehnice

·         Limbi straine : Engleza – nivel avansat / Germana – reprezinta avantaj

·         Experienta in domeniul automotive reprezinta avantaj

·         Abilitati dezvoltate de comunicare

·         Orientare spre client

·         Atentie la detalii

·         Planificare si organizare


Responsabilitati:

·         Comunică activ cu clientul in ceea ce priveste proiectele noi si proiectele de modificari, in vederea solutionarii situatiilor pe subiecte de calitate.

·         Se asigură că toate cerințele specifice clientului legate de calitate sunt transpuse în dezvoltarea produsului și a procesului.

·         Comunica cu clientul in vederea definirii cerinţelor de eşantionare iniţială si transmite informatii departamentelor implicate.

·         Coordoneaza impreuna cu membrii echipelor de proiect şi de segment realizarea eşantionării şi a documentaţiei în timp optim conform termenelor din planul de proiect.

·         Are în responsabilitate identificarea erorilor/defectelor potențiale, a riscurilor care pot fi generate de acestea , precum și a metodelor pentru controlarea acestora.

·         Participa activ si organizeaza dupa caz sedinte, vizite și audituri impreuna cu clientul pe proiectele din responsabilitate.

·         Acordă sprijin referitor la  asigurarea calitării tuturor departamentelor-suport implicate.

·         Monitorizeaza performanta pe parte de calitate al proiectelor noi si acorda feedback intern si extern.

·       Analizează problemele de calitate anunțate de către clienți și trateaza reclamatiile venite din partea acestora pentru proiectele aflate in responsabilitate, din faze incipiente ale dezvoltării produsului pana în  momentul transferului in serie.


Beneficii:

·         Transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, tichete cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, abonament medical, abonament la sala de fitness, posibilități de dezvoltare profesionala.

Inginer calitate proiect APQP Departament Project Area
Hirschmann Automotive TM
  • Târgu Mureș
  • Sânpaul

Alte evenimente