Mobile menu
Profile

Planificator productie - Departament Logistica

Poziții disponibile: O poziție
63
0
FULL-TIME

Responsabilitati:

  • Asigura planificarea productiei si disponibilitatea produselor fabricate avand in vedere planificarea capacitatii productiei.
  • Planifica productia saptamanal in conformitate cu comenzile clientilor si a forecastului dat de catre Demand Planner, tinand cont de capacitatile si disponibilitatea materiilor prime. 
  • Monitorizeaza stocurile de produse finite si materii prime in conformitate cu cerintele standard ale grupului cu privire la stocurile de siguranta. Asigura aceste stocuri in asa fel  incat aprovizioanarea liniei de productie sa se faca optim   si livrarile sa se efectueze la timp.
  • Pastreaza contactul permanent cu Demand Planner-ul si informeaza situatiile de deviatii comenzi fata de forecast sau capacítate interna.
  • Colaboreaza indeaproape cu membrii echipei de productie si furnizeaza in timp util informatii cu privire date de livrari si/ sau disponibilitatea materiilor prime acolo unde este cazul.
  • Monitorizeaza saptamanal realizarile versus target si identifica motivele pentru deviatii precum si actioneaza corectiv si preventiv pentru reatingerea obiectivelor. 

Cerinte, competente :

·         Studii Superioare Economice sau Tehnice

·         Limba Engleza – avansat, Limba Germana reprezinta avantaj

·         Cunostinte pachet Microsoft Office (in special Excel), cunostinte SAP – constituie avantaj

·         Experienta in Logistica / planificare productie - reprezinta avantaj

·         Abilitati de planificare si organizare

·         Abilitati de comunicare

·         Orientare spre rezultat

·         Atentie la detalii

·         Spirit de echipa


Beneficii:

·         Transport gratuit, tichete de masa, tichete cadou de sarbatori, bonus anual de performanta, al 13-lea salariu, bonus de fidelitate, abonament medical, abonament sala de fitness, posibilitati de dezvoltare profesionala.


Planificator productie - Departament Logistica
Hirschmann Automotive TM
  • Sânpaul
  • Târgu Mureș

Alte evenimente