Mobile menu
Profile

Inginer calitate clienti - Departament Calitate

Poziții disponibile: O poziție
365
0
FULL-TIME
Auto & Automotive
Târgu Mureș
Hirschmann Automotive TM

Responsabilitati:

·    Administreaza si mentine comunicarea cu clientii, fiind responsabil cu satisfacerea cerintelor acestora respectand regulamentele interne Hirschmann Automotive TM si politicile Hirschmann

·       Analizeaza si rezolva reclamatiile clientului, stabileste, urmareste si evalueaza masurile corective implementate.

·     Responsabil sa proceseze in sistemul BABTEC/SAP reclamatiile de la client in maximum 24 ore de la primirea lor si sa informeze membrii segmentelor/ departamentelor responsabile astfel incat fiecare reclamatie sa fie cunoscuta de toti cei implicati in timp util.

·    Responsabil sa coordoneze analiza reclamatiilor impreuna cu departamentul productie in vederea rezolvarii cat mai rapide si eficiente a acestora (remediere, rebutare, activitati de sortare) pentru minimizarea pierderilor si sa prezinte rezultatelor evolutiei reclamatiilor de la client in raportul lunar. 

·    Asigura informatii consistente membrilor segmentelor si echipei manageriale cu privire la statusul reclamatiilor de calitate primite de la client prin prezentarea situatiei lunare.

·     Responsabil sa adune informatiile necesare pentru solutionarea si inchiderea reclamatiilor de la client in maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor.  Asigura si alege solutiile optime pentru minimizarea costurilor provocate de incidentele cu produsele neconforme reclamate de client (organizeaza actiuni de sortare la client sau interne, retur produse de la client, remediere sau rebut produse neconforme, etc).

·       Responsabil de definirea si instalarea de controale aditionale si activitati de sortare (pe baza datelor din reclamatiile primite) astfel incat din linia de productie sa nu ajunga in magazia de produse finite sau la client decat produse conforme.

·     Responsabil sa blocheze produsele neconforme returnate de la client sau detectate in aria de productie in carantina si sa monitorizeze perioada de stocare a produselor blocate din carantina conform procedurii interne de lucru.


Cerinte, competente :

·         Studii Superioare Tehnice

·         Limbi straine : Engleza – nivel avansat, Germana – reprezinta avantaj

·         Abilitati dezvoltate de comunicare

·         Orientare spre client si rezultate

·         Planificare si organizare

·         Munca in echipa

·         Abilitate de analiza


Beneficii:

·     Transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, bonuri cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, abonament medical, abonament sala de sport, posibilități de dezvoltare profesionala.

Inginer calitate clienti - Departament Calitate
Hirschmann Automotive TM
  • Sânpaul

Alte evenimente