Mobile menu
Profile

Team Leader injectare, departament Tehnic

Poziții disponibile: O poziție
70
0
FULL-TIME

Cerinte:

Studii Superioare Tehnice

Experienta in domeniu reprezinta avantaj

Limbi straine : Engleza – nivel avansat; Germana – reprezinta avantaj

 

Competente:

Competente de leadership, coordonare si motivare echipa

Organizare si planificare

Munca in echipa

Orientare spre rezultat si imbunatatire continua

Calitatea deciziei

 

Responsabilitati:

Conduce si coordoneaza activitatea Departamentului Engineering Technology Plastics pentru implementarea si mentinerea proceselor de productie pentru satisfacerea clientilor interni si externi

Genereaza si adminsitreaza bugetele de investitii pentru procesul de injectare mase plastice.

Propune obiective de departament si le cascadeaza de la nivel de departament la nivel individual in concordanta cu obiectivele firmei si cu cerintele clientului pentru inginerii de injectare. 

Coordoneaza si verifica activitatea inginerilor de proces injectare cu scopul de a atinge obiectivele de departament si a obiectivelor individuale.

Aloca resursele de personal impreuna cu directorul tehnic in conformitate cu cerintele actuale si schimbarille previzionate si coordoneaza necesitatea de instruire in cadrul departamentului.

Evalueaza si motiveaza membrii echipei departamentale pentru continua dezvoltare a personalului si a departamentului.

Responsabil pentru implementarea proiectelor noi si a proceselor noi in conformitate cu planul de dezvoltare a firmei si in concordanta cu cerintele clientului (instalarea echipamentelor, instruirea personalului, validarea si imbunatatirea proceselor, etc).

Are responsabilitatea de a intocmi documentatia administrativa  pentru angajatii din departamentul tehnic (ingineri injectare) conform procedurilor interne. 

 

Beneficii: Transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, tichete cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, card de sanatate, posibilități de dezvoltare profesionala.

Team Leader injectare, departament Tehnic
Hirschmann Automotive TM
  • Târgu Mureș

Alte evenimente