Mobile menu
Profile

Inginer test si automatizari, departament Mentenanta

Poziții disponibile: 2 poziții
249
0
FULL-TIME

Cerinte:

Studii Tehnice - Superioare;

            Lb. Engleza - nivel mediu/avansat; Lb. Germana - constituie avantaj;

Experienta:  in domeniul automotive-productie reprezinta avantaj;

 

Competente:

Cunostinte tehnice in domeniul electric/electronic/automatizari;

Rezolvarea de probleme tehnice;

Orientare spre analiza;

Orientare spre rezultat;

Orientare spre client.

 

Responsabilitati:

Implementeaza, mentine si imbunatateste procesele de productie ( test si automatizare ) astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor interni si externi, respectand regulile interne si politica Hirschmann.

Defineste cele mai bune practici in cadrul proceselor speciale astfel incat sa se asigure standardizarea modului de lucru (testare, masini automate si semiautomate).

Valideaza intern functionarea echipamentele de test si automatizari.

Intocmeste si asigura instruiri cu privire la documentatia necesara proceselor de test si automatizari.

Defineste si valideaza parametrii de proces, inregistraza, actualizeaza si verifica fisele parametrilor de proces astfel incat sa se utilizeze parametrii optimi in procesul de productie.

Instruieste operatorii si tehnicieni pentru ca acestia sa cunoasca modul de lucru la masinile speciale (testare, masini automate si semiautomate).

Creeaza, actualizeaza si verifica fisele de intretinere zilnica (planificata) pentru a creste durata de viata a sculelor (echipamente de testat, masini automate si semiautomate).

Defineste, actualizeaza si verifica lista cu piesele de schimb pe baza procedurii interne de lucru pentru a reduce la minimum defectiunile la echipamente datorate acestei cauze specifice.

Analizeaza defectiunile echipamentelor de test si automatizari si coordoneaza implementarea actiunilor corective necesare, analizand efectul defectiunilor echipamentelor asupra rezultatelor productiei si urmarind reducerea la minimum a timpilor de oprire a productiei. 

 

 Beneficii: Transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, bonuri cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, abonament medical, abonament sala de fitness, posibilități de dezvoltare profesionala.

Inginer test si automatizari, departament Mentenanta
Hirschmann Automotive TM
  • Târgu Mureș

Alte evenimente