Mobile menu
Profile
IT & Software
Cluj-Napoca
Extasy APP SRL

Extasy App sente un Tech Startup cu peste 51.000 utilizatori, 1100 experiente si 3600+ pachete de petrecere a timpului liber, distractie, adrenalina, timp cu familia, practica hobbyuri noi.

Explorează sute de experiențe și trăiește o viață de neuitat!

Descoperă cele mai tari experiențe cu Extasy App!

Petrece-ți timpul liber într-un mod distractiv și creează-ți amintiri alături de prieteni!

Nu știi ce să faci în weekend?

Extasy este o platformă în care veți găsi o multitudine de experiențe unice, interesante și cel mai important, disponibile în toată România. Fiecare utilizator al aplicației Extasy, poate alege orice experiență, în funcție de preferințe și buget, având posibilitatea de a rezerva și achita imediat. 

Ai de cumpărat un cadou pentru cineva? 

De ce nu-i dăruiești o amintire de neuitat cu una din experiențele din Extasy?!

Ai opțiunea de a împărtăși experiențe cu prietenii și de a le face cadou direct în aplicație. Indiferent dacă acel cadou este sub forma unui voucher, o experiență concretă sau chiar bilete la cele mai tari festivaluri: Untold și Neversea, le găsești pe toate în Extasy.

Toate noutățile despre experiențe, evenimente, locații, program, bilete, disponibilități, festivaluri (Untold și Neversea) sau orice alte informații generale, sunt la îndemâna ta! Doar trebuie să descarci aplicația Extasy și să te bucuri de o gamă largă de emoții și trăiri intense!

Ce vei găsi în aplicația Extasy?

* EXPERIENȚE:

În aplicație sunt disponibile o gamă largă de activități în număr de peste 1000 de experiențe, dintre care poți alege ceea ce ți se potrivește mai mult:

- mergi la un super festival, cum ar fi Untold sau Neversea; 

- ia o cină cu vedere la munte sau mare; 

- bucură-te de un zbor cu parapanta, parașuta sau cu avionul ușor;

- învață să faci echitație sau să mergi pe role;

- distrează-te cu prietenii la un joc de Paintball sau mergeți împreună la un eveniment;

... și muuuuulte alte experiențe superbe, așteaptă să fie descoperite de tine și prietenii tăi!

* SURPRIZE:

Dăruiește amintiri! Fii diferit de ceilalți și oferă cadouri neobișnuite partenerului/partenerei, prietenilor sau altor persoane dragi ție. Alege să le dăruiești emoții și amintiri frumoase, cum ar fi un zbor cu parapanta sau parașuta, o plimbare cu mașina marca Tesla, un tur cu mașina de teren prin pădure, o vizită la un muzeu de artă sau chiar o degustare la fabrica de bere. 

* OFERTE:

Pentru că faceți parte din comunitatea Extasy, puteți beneficia de o mulțime de oferte, opțiuni și cadouri, cum ar fi: 

- cumperi bilete în rate la festivalurile Untold și Neversea sau le achiți integral și primești cadou în aplicație bonusuri pentru alte experiențe

- pentru fiecare bilet cumpărat din aplicație pentru orice alt eveniment, primești cadou monede ce pot fi folosite pentru achiziții ulterioare

- participi în concursuri desfășurate de Extasy și câștigi vouchere pentru experiențe, invitații la festivaluri, bilete la evenimente etc.

* ȘTIRI: Fii primul care află în timp real orice noutate despre toate experiențele, evenimentele, voucherele, ofertele și cadourile din Extasy App. Precum și despre disponibilitatea biletelor la festivalurile mult așteptate: Untold și Neversea.

Transformă-ți visurile în realitate, momentul potrivit e acum! Descarcă aplicația Extasy, bucură-te de experiențe și nu uita să ne lași un feedback!