Mobile menu
Profile

Curs Croitorie

Poziții disponibile: 2 poziții
1964
0
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
Atelierele ILBAH

Curs Croitorie

Croitoria este mai mult o arta decat o stiinta! Este o indeletnicire care se dobandeste prin studiu si experienta. Se spune ca un adevarat croitor este precum vinul: devine mai valoros si mai cautat odata cu trecerea timpului.

Cursul de croitorie din cadrul Atelierele ILBAH se adreseaza persoanelor care vor sa stapaneasca masina de cusut si toate tehnicile necesare executiei pieselor de imbracaminte. Cursul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC). Astfel, absolvind acest curs de croitorie vei putea profesa atat in tara cat si in strainatate.

Design-ul, materialele folosite, atentia la detalii, calitatea executiei, tipul de croiala precum si rezistenta in timp a produsului finit sunt doar cateva din aspectele ce fac diferenta dintre o haina oarecare si o adevarata piesa vestimentara ce va atrage privirile tuturor. De la primele masuratori si pana la livrarea produsului final, croitorul trebuie sa aiba in vedere realizarea unor piese vestimentare care sa potenteze calitatile celui care le poarta si totodata sa ii ascunda defectele prin tipul de croiala si materialul folosit.

Participand la cursurile de croitorie de la Atelierele ILBAH vei parcurge o programa de curs complexa ce cuprinde notiuni practice si teoretice legate de: procesul de productie in confectii (etape, operatii, croire, unelte, materiale de baza si auxiliare, defecte ale materialelor), tipuri de cusaturi, masini, utilaje si tehnologii folosite la confectionarea produselor vestimentare (operatii, faze de lucru, confectionarea propriu zisa a produselor de imbracaminte: fusta, bluza, rochie, pantalon, sacou), procese tehnologice si faze de lucru (cerinte de calitate, corectarea in lungime si latime a produsului, corectarea lungimii penselor, corectarea lungimii si pozitiei liniei umarului si a rascroiturilor, stabilirea pozitiei reperelor secundare, stabilirea numarului, pozitiilor si dimensiunilor butonierelor). Scoala noastra pune la dispozitie GRATUIT toate ustensilele necesare unei bune practici.

Durata cursului: 5 luni

Daca doresti mai multe informatii despre curs, cum ar fi teme abordate, acte necesare pentru inscriere, tipuri de program, pret, reduceri si modalitati de plata, lasa-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii.


Curs Croitorie
Atelierele ILBAH
  • Cluj-Napoca

Alte evenimente