Mobile menu
Profile

Curs Cariera si Viata Personala in Situatii de Criza Online LIVE

Poziții disponibile: 2 poziții
1918
0
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
Atelierele ILBAH

Curs Cariera si Viata Personala in Situatii de Criza

Exista momente dificile prin care trecem de-a lungul vietii noastre profesionale, iar acestea pot avea efecte daunatoare asupra noastra, pe termen lung, daca nu stim sa ne controlam eficient gandurile si emotiile negative. Mai mult decat atat, in momente de criza, trebuie sa stim cum sa ne adaptam rapid la orice situatie pe care o intampinam si sa nu ne lasam coplesiti de necunoscut.

Poate suna dificil, insa noi stim ca de fapt creierul nostru este un muschi capabil de orice cu putin antrenament, asa ca am pus la cale cursul perfect pentru a te ajuta sa treci cu bine peste momentele dificile. In cadrul acestuia, vor fi abordate teme precum comunicarea in vremuri de criza, gestionarea timpului in izolare, cresterea productivitatii cand lucrezi de acasa, precum si cresterea rezilientei si cateva tehnici de mindfulness care sa te ajute in tot acest proces. Vei invata astfel cum sa reduci stresul si anxietatea, ceea ce te va ajuta sa te adaptezi mai usor si sa dobandesti un echilibru in viata ta.

Durata cursului: 6 sedinte (2h / sedinta)

Acest curs se desfasoara online LIVE, folosind platforma ZOOM.

Daca doresti mai multe informatii despre curs, cum ar fi teme abordate, acte necesare pentru inscriere, tipuri de program, pret, reduceri si modalitati de plata, lasa-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii.

Curs Cariera si Viata Personala in Situatii de Criza Online LIVE
Atelierele ILBAH

Alte evenimente