Mobile menu
Profile

Curs Public Speaking Online LIVE

Poziții disponibile: 3 poziții
1994
0
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
Atelierele ILBAH

Curs Public Speaking Online LIVE

Nu mai este un secret. Cheia succesului, cred ca am inteles asta cu totii, sta in comunicare. De ce? Pentru ca este esential ca mesajul nostru sa ajunga intr-o forma cat mai autentica si captivanta la publicul caruia ne adresam. Ce este insa si mai interesant este sa stim CUM sa mentinem atentia oamenilor ce ne asculta, si cum transmitem eficient informatiile dorite.

Devine mult mai important sa descoperim modalitati prin care mesajul nostru nu doar sa fie auzit de public, ci si inteles; fiindca doar atunci putem sti sigur ca scopul nostru a fost atins. Te vom ajuta sa intelegi ca vorbitul in public poate sa devina cel mai bun aliat al tau, indiferent de domeniul tau de activitate si te asiguram ca teama de public o sa ramana doar o amintire. Invatam impreuna tehnici si procedee prin care tu sa ajungi sa te simti confortabil in discursurile tale, iar prin intermediul lor sa reusesti sa inspiri oameni. Lasam orice temere in urma si pornim in aceasta calatorie impreuna!

Celor ce doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de vorbit in public, le propunem sa urmeze cursul de Public Speaking. Astfel, vor descoperi secrete ale comunicarii, cum pot crea discursuri clare, coerente si nu in ultimul rand credibile. Pentru ca acest curs sa ajunga la cat mai multi dintre voi, sedintele vor avea loc online, LIVE. Ofera-ti sansa de a deveni mai bun si inscrie-te acum!

Durata cursului: 6 sedinte (2h / sedinta)

Acest curs se desfasoara online LIVE, folosind platforma ZOOM.

Daca doresti mai multe informatii despre curs, cum ar fi teme abordate, acte necesare pentru inscriere, tipuri de program, pret, reduceri si modalitati de plata, lasa-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii.

Curs Public Speaking Online LIVE
Atelierele ILBAH

Alte evenimente