Mobile menu
Profile

Curs Dictie si Vorbire Online LIVE

Poziții disponibile: 5 poziții
1944
0
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
Atelierele ILBAH

Curs Dictie si Vorbire Online LIVE

Atunci cand vine vorba despre vorbitul in public, emotiile sunt cele care ne destabilizeaza cel mai mult discursul sau dialogul. Sunt multe lucruri insa ce ne pot ajuta sa transmitem intr-un mod cat mai profesional, mesajul dorit: atentia la tonalitate, pronuntarea clara si corecta a cuvintelor pe care le folosim, increderea in sine si un strop de entuziasm.

Dictia este unul dintre elementele cheie atunci cand dorim sa ne asiguram ca publicul nostru intelege cu exactitate informatiile pe care dorim sa le impartasim. Cum facem asta? Prin exercitii specifice si tehnici ce si-au dovedit eficacitatea de-a lungul timpului si nu, in ultimul rand, multa repetitie. Vom invata impreuna sa pronuntam cuvintele ferm, convigator, astfel incat sa captam atentia interlocutorilor. Alaturi de trainerul nostru, actrita si prezentatoarea TV Cristina Cioran, iti propunem sa scapi de teama de necunoscut si sa te alaturi celor care isi doresc sa evolueze! Am pregatit pentru tine un curs interactiv, usor de inteles si foarte practic.

Stim ca exercitiul personal este important, insa consideram ca la fel de semnificativa este si experienta de inceput, alaturi de o persoana specializata, care sa te indrume in obtinerea rezultatelor dorite.

Durata cursului: 6 sedinte (2h / sedinta)

Acest curs se desfasoara online LIVE, folosind platforma ZOOM.

Daca doresti mai multe informatii despre curs, cum ar fi teme abordate, acte necesare pentru inscriere, tipuri de program, pret, reduceri si modalitati de plata, lasa-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii.

Curs Dictie si Vorbire Online LIVE
Atelierele ILBAH

Alte evenimente