Mobile menu
Profile

CV DELIVERY – EXPERTUL IN REALIZAREA CV-ULUI

Poziții disponibile:
215
0
PROJECT BASED

Gândiți-vă la un CV ca “auto-publicitate” care vă însumează experiența pe o singură pagină. CV-ul dvs. este una dintre cele mai importante piese din aplicația dumneavoastră de locuri de muncă. Oferă recrutorului o imagine de ansamblu a calificărilor pe care le aveți pentru postul pentru care aplicați.

Ca specialisti în evaluare de CV-uri înţelegem foarte bine cât de importantă este prima impresie şi anume momentul transmiterii unui CV de către un candidat sau cât de importantă este prima întâlnire „one to one” cu recrutorul.

Scopul fiecărui CV este să arate unui recrutor punctele forte, abilitățile și experiența solicitantului într-un timp cât mai scurt posibil. Potrivit unui studiu, recrutorii petrec doar șase secunde revizuind un CV înainte de a trece la următorul, deci este în interesul dumneavoastră să vă puneți cele mai bune calități și realizări într-o poziție proeminentă pe pagină.

VĂ PROPUNEM MAI MULTE PACHETE PE CARE LE PUTEŢI ACHIZIONA ÎN FUNCŢIE DE NEVOIA ŞI INTERESUL DUMNEAVOSTRĂ:

  • PACHETUL 1. CONSTRUCŢIA CV-ULUI PE BAZA ANALIZEI BACKGROUND-ULUI

    Vrei un CV profesional care să fie citit şi de către recrutori? CV-ul este instrumentul dvs. cel mai important atunci când faceți o cerere de muncă. Nu contează cât de calificați sunteți sau cât de multă experiență aveți – dacă CV-ul dvs. este prost prezentat sau prost scris, veți avea probleme în a obține locul de muncă dorit – sau chiar un interviu.
    Vrei ca angajaţii tăi să aibă CV-uri pe care să le utilizaţi în licitaţii cu un avantaj de imagine crescut? Apelează la specialiştii în domeniu! Serviciile noastre se adresează atât pentru poziţii de top management, middle management cât şi entry level.

  • PACHETUL 2. REALIZAREA PROFILULUI PE UN SITE DE JOBURI DIN ROMÂNIA

    CV-ul este diferit faţă de un profil de candidat pe site-urile de joburi. Profilul de pe un site de joburi trebuie construit respectând un anumit şablon în care trebuie să introducem informaţiile relevante pentru recrutorii sau angajatorii care utilizează site-urile de joburi în campania lor de recrutare.

    În cazul CV-urilor pe site-urile de joburi mai trebuie ţinut cont şi de faptul că ele lucrează cu multe filtre. De aceea o atenţie crescută trebuie să fie şi pe aceste filtre în momentul când ne propunem un obiectiv profesional.

  • PACHETUL 3. REALIZAREA PROFILULUI PE LINKEDIN SAU FACEBOOK

    Aveţi conturi pe reţelele sociale, dar nu ştiţi să le fructificaţi? Vă amintesc că şi în acest caz CV-ul tău este diferit de profilele de pe site-urile de socializare profesională. Aici nu doar construcţia unui profil este importantă ci şi alte aspecte ce ţin de activitatea fiecarei persoane în parte. Activitate care poate fi un cumul de: imagini încărcate, comentarii, acces în grupuri, like-uri, etc.

Telefon: +40371122655

E-mail: office@4career.ro

CV DELIVERY – EXPERTUL IN REALIZAREA CV-ULUI
4CAREER

Alte evenimente