Mobile menu
Profile

Curs Echilibru emotional Online LIVE

Poziții disponibile: 5 poziții
1956
0
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
Atelierele ILBAH

Ce inseamna echilibrul emotional si cum il pot obtine? - Online LIVE

Se vorbeste din ce in ce mai des de necesitatea unui stil de viata echilibrat pentru a fi fericiti, insa pentru ca acest lucru sa fie posibil in totalitate, avem nevoie in primul rand de echilibru emotional. Acesta este sensibil, iar balanta poate fi usor inclinata catre emotii negative daca nu suntem atenti si nu facem zilnic un efort activ pentru a ajunge la stabilitate. Trebuie sa ne cunoastem foarte bine pe noi insine, sa ne intelegem emotiile si gandurile si sa avem o atitudine pozitiva, pentru a reusi acest lucru zi de zi.

Pentru ca stim ca nu este intotdeauna usor, iti venim in ajutor cu un curs special conceput  pentru tine si nevoile tale, care poate fi accesat online, din confortul si siguranta propriei case. Acesta iti va ghida pasii in vederea construirii durabile a iubirii de sine, a echilibrului interior si a sentimentului valorii personale. Cu ajutorul temelor si exercitiilor practice propuse vei trai experiente care te vor ajuta sa gasesti cai de comunicare eficienta, sa constientizezi legatura dintre ganduri si comportamente. In drumul catre tine insuti vei calatori pe un drum care va fi uneori accidentat, alteori lin, dar vei invata sa te bucuri de calatorie!

Durata cursului: 4 sedinte (2h / sedinta)

Acest curs se desfasoara online LIVE, folosind platforma ZOOM.

Daca doresti mai multe informatii despre curs, cum ar fi teme abordate, acte necesare pentru inscriere, tipuri de program, pret, reduceri si modalitati de plata, lasa-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii.

Curs Echilibru emotional Online LIVE
Atelierele ILBAH

Alte evenimente