Mobile menu
Profile

Curs Gestionarea emotiilor negative in viata personala si profesionala Online LIVE

Poziții disponibile: 4 poziții
2078
0
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
Atelierele ILBAH

Curs Gestionarea emotiilor negative in viata personala si profesionala Online LIVE

De-a lungul unei zile experimentam o gama foarte larga de emotii care au un efect puternic asupra comportamentului nostru. Atunci cand nu suntem constienti de cum ne simtim si de motivele pentru care ne simtim intr-un anumit fel, emotiile noastre ne pot coplesi, si pot pune stapanire pe actiunile noastre, in special daca vorbim despre emotii negative. Este important sa avem un grad ridicat de inteligenta emotionala, pentru a functiona la parametri optimi si pentru a ne asigura ca sentimentele noastre nu vor sta in calea unei vieti personale si profesionale reusite. 

Astfel, Atelierele ILBAH iti pun la dispozitie un curs online care te va ajuta sa inveti cum sa obtii, pe termen lung, o stare emotionala mai buna si relatii mai armonioase cu cei din jur. Vei intelege de unde si cum apar emotiile, vei intelege de ce constientizarea si reglarea emotinala sunt importante si vei afla cum sa iti gestionezi emotiile, fara ca acestea sa te mai conduca pe tine. 

Durata cursului: 4 sedinte (2h / sedinta)

Acest curs se desfasoara online LIVE, folosind platforma ZOOM.

Daca doresti mai multe informatii despre curs, cum ar fi teme abordate, acte necesare pentru inscriere, tipuri de program, pret, reduceri si modalitati de plata, lasa-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii.

Curs Gestionarea emotiilor negative in viata personala si profesionala Online LIVE
Atelierele ILBAH

Alte evenimente