Mobile menu
Profile

Curs Managementul Timpului Online LIVE

Poziții disponibile: 3 poziții
1937
0
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
Atelierele ILBAH

Curs Managementul Timpului Online LIVE

Cea mai importanta resursa pe care o primim cu totii este timpul – cate 24 de ore in fiecare zi, pe care trebuie sa le impartim atent intre toate activitatile pe care vrem sa le indeplinim. Insa intr-o lume din ce in ce mai grabita si agitata, timpul parca zboara si nu ne mai ajunge nicicum pentru a face tot ceea ce ne dorim. Abilitatile noastre de a ne gestiona cu succes timpul sunt esentiale atat in viata profesionala, cat si in cea personala, devenind astfel indispensabile succesului in secolul 21. 

Atelierele ILBAH iti ofera acum sansa de a invata cum sa-ti folosesti si sa-ti organizezi timpul in cel mai eficient mod posibil, in cadrul unui curs online inedit. In cadrul acestui curs, vei obtine o imagine de ansamblu asupra tuturor sarcinilor tale, vei invata sa iti stabilesti prioritatile, vei invata cum sa te tii departe de „hotii de timp” si vei descoperi cum poti stabili un echilibru intre viata profesionala si cea personala. 

Durata cursului: 4 sedinte (2h / sedinta)

Acest curs se desfasoara online LIVE, folosind platforma ZOOM.

Daca doresti mai multe informatii despre curs, cum ar fi teme abordate, acte necesare pentru inscriere, tipuri de program, pret, reduceri si modalitati de plata, lasa-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii.

Curs Managementul Timpului Online LIVE
Atelierele ILBAH

Alte evenimente