Mobile menu
Profile

Curs Managementul Stresului Online LIVE

Poziții disponibile: 4 poziții
1931
0
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
Atelierele ILBAH

Curs Managementul Stresului Online LIVE 

Stresul cotidian a devenit o problema din ce in ce mai serioasa pentru foarte multi dintre noi. Acesta reprezinta o reactie naturala la diversele experiente prin care trecem. In anumite limite, acesta nu este daunator, insa pe termen lung, efectele lui sunt nocive si ne pot afecta atat fizic, cat si emotional. Este esential sa stim cum sa facem fata provocarilor de zi cu zi. Tocmai din acest motiv Atelierele ILBAH iti pune la dispozitie un curs online extrem de folositor. In cadrul acestuia vei invata sa recunosti sursele stresului din viata ta personala si profesionala si vei descoperi tehnici care te vor ajuta sa le gestionezi corect, vei invata sa identifici urgentele din viata ta si cum sa spui „Nu” daca este cazul. Vei invata cum te relaxezi si cum poti obtine un somn mai odihnitor. 

Nu exista probleme mari sau mici, ci doar moduri diferite de a reactiona la situatiile cu care ne confruntam. Invata cum sa iti gestionezi mai bine emotiile si cum poti reduce stresul in cadrul acestui curs, din confortul propriei case, cu ajutorul nostru. Inscrie-te acum!

Durata cursului: 4 sedinte (2h / sedinta)

Acest curs se desfasoara online LIVE, folosind platforma ZOOM.

Daca doresti mai multe informatii despre curs, cum ar fi teme abordate, acte necesare pentru inscriere, tipuri de program, pret, reduceri si modalitati de plata, lasa-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii.

Curs Managementul Stresului Online LIVE
Atelierele ILBAH

Alte evenimente