Mobile menu
Profile

Curs Photoshop Online LIVE

Poziții disponibile: 3 poziții
2086
0
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
Atelierele ILBAH

Curs Photoshop

Acest curs este sansa ta de a invata Photoshop in cel mai eficient mod cu putinta: din confortul propriei locuinte, asistat, in direct, de unii dintre cei mai bine pregatiti traineri din domeniu. 

Sub indrumarea trainerilor nostri, folosind tehnologia de predare de la distanta (online LIVE), vei atinge un nivel avansat in utilizarea celui mai popular program de grafica din lume. Iti vei dezvolta astfel capacitatea si notiunile de care ai nevoie pentru a creea materiale si elemente grafice de calitate. Lasa-ti imaginatia sa fie singura bariera din procesul de creatie. Inlatura toate necunoscutele din Photoshop si renunta la proiectele care “asa au iesit“. De acum, vei realiza doar proiecte exact asa cum iti doresti!

Photoshop, este un program complex, ce are utilizari diverse, incepand de la editarea imaginilor si incluzand tot ceea ce tine de designul grafic, in print sau digital. Versatilitatea si performantele acestui program au facut ca peste 90% dintre profesionistii care lucreaza in industriile creative sa utilizeze in acest moment Photoshop: graficieni, fotografi, designeri web, directori de creatie, editori, artisti din toate domeniile, cu totii utilizeaza Photoshop, iar trainerii nostri iti vor ghida primii pasi in intelegerea acestui program! 

Cursul este destinat celor cu zero cunostinte in domeniu, dar si incepatorilor, sau pasionatilor peste masura. Incepem cu notiunile elementare si pana la final, obtinem impreuna rezultate impresionante! Urmand acest curs, vei descoperi in detaliu platforma de lucru, precum si toate functionalitatile ei. Vom prezenta majoritatea comenzilor si tehnicilor folosite, pentru ca tu sa beneficiezi de cat mai multe informatii. Ne-am propus prin acest curs, sa iti punem la dispozitie instrumentul care sa iti alimenteze creativitatea, si sa vina in ajutorul tau, pentru cele mai reusite proiecte!

Durata cursului: 8 sedinte (2,5 ore / sedinta)

Acest curs se desfasoara online LIVE, folosind platforma ZOOM.

Daca doresti mai multe informatii despre curs, cum ar fi teme abordate, acte necesare pentru inscriere, tipuri de program, pret, reduceri si modalitati de plata, lasa-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii.

Curs Photoshop Online LIVE
Atelierele ILBAH

Alte evenimente