Mobile menu
Profile

Curs Despre Stil cu Maurice Munteanu Online LIVE

Poziții disponibile: 2 poziții
2482
0
PROJECT BASED
Educație, Training și Formare
Cluj-Napoca
Atelierele ILBAH

Curs Despre Stil cu Maurice Munteanu

Intra in direct cu Maurice Munteanu si afla raspunsul la toate intrebarile pe care le ai despre STIL! Cursul se desfasoara online, in format LIVE si se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi descopere stilul propriu, dar si sa se imbrace mai bine! Urmeaza acest curs din confortul casei tale, din tara sau din strainatate.

Despre Stil… cu Maurice Munteanu – un curs online unic, sustinut LIVE, de unul dintre cei mai iubiti profesionisti din Romania: Maurice Munteanu! Avand o experienta de peste 15 ani in domeniu, ca Fashion Editor ELLE, dar si ca Fashion Stylist, Maurice Munteanu este pregatit sa iti analizeze garderoba si sa te ajute sa te imbraci mai bine! Cursul este recomandat persoanelor pasionate de shopping, tendinte si moda in general, care vor sa invete secretele unei tinute perfecte! Pentru a urma acest curs, nu este necesara o experienta anterioara!

Exista sau nu exista reguli vestimentare? Exista, sau nu, piese vestimentare “la moda”? Care este stilul meu vestimentar si ce mi se potriveste cel mai bine? In cadrul acestui curs vei afla raspunsul la oricare dintre intrebari, avand posibilitatea sa le adresezi chiar tu, LIVE, trainerului tau, Maurice Munteanu.

Durata cursului: 8 sedinte (2h / sedinta)

Acest curs se desfasoara online LIVE, folosind platforma ZOOM.

Daca doresti mai multe informatii despre curs, cum ar fi teme abordate, acte necesare pentru inscriere, tipuri de program, pret, reduceri si modalitati de plata, lasa-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni cu detalii.

Curs Despre Stil cu Maurice Munteanu Online LIVE
Atelierele ILBAH

Alte evenimente