Mobile menu
Profile

Consultant/Analist Junior

Poziții disponibile: 5 poziții
347
0
FULL-TIME
Consultanță
Civitta

Suntem în căutarea unui Consultant/Analist junior, dornic să învețe, care va fi implicat în scrierea și implementarea de proiecte finanțate din fonduri nerambursabile, elaborarea de planuri de afaceri, realizarea de proiecții financiare, analize cost-beneficiu, și studii de piață și strategii de dezvoltare. Mai mult, vei fi implicat în implementarea proiectelor, organizând evenimente și oferind suport în realizarea managementul de proiect, fiind în legătură directă cu beneficiarii noștri.
 
Cât despre noi, suntem parte a unei companii cu 21 birouri în 13 țări și o rețea de 300+ specialiști în management consulting în Europa Centrală și de Est.

Alătura-te echipei regionale Civitta și participă alaturi de 30 colegi în dezvoltarea proiectelor în consultanță pentru sectorul public, privat, precum și în zona de inovare.

Muncim responsabil, ne dedicăm cu profesionalism proiectelor noastre și ne distrăm cu dedicare, în retreat-uri, evenimente și sesiuni de formare.
 Dacă ești atras de proiecte în sectorul Public, Privat sau Inovare, îți plac provocările, cauți un mediu dinamic unde să te dezvolți profesional și ești dispus sa înveți/dobândești competențe/skilluri  noi, te așteptăm în echipa noastră de consultanți în management. 

Aplică dacă simți că te potrivești după următoarele criterii:
- Tânăr absolvent în domeniul Științelor Economice, Dezvoltarea și Managementul Afacerilor, Finanțe, Statistică sau domenii similare,
- Abilități de comunicare și muncă în echipă,
- Abilități de cercetare și analiză seturi de date pentru redactarea rapoartelor,
- Abilități de problem solving și gândire critică,
- Cunoștințe pachet Microsoft Office (în special Excel),
- Limba engleză nivel mediu-avansat,
Ești determinat să înveți lucruri noi și motivat să implementezi proiecte din domenii diverse,
Disponibilitate pentru a călători în cadrul proiectelor internaționale,
Experiență în zona financiar-economică, precum și în scrierea de proiecte pentru finanțare EU reprezintă un avantaj.

Consultant/Analist Junior
Civitta
  • Bucuresti

Alte evenimente